Populaire hotels in Nederland (deel 2): zo oordelen onze gasten!

Geschreven op 29 september, 2020
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Nederland

We komen opnieuw met een lijst van door gasten hoog gewaardeerde hotels! In ons vorige blog hebben we de meest populaire hotels op de Veluwe, op de Wadden, aan de Nederlandse kust en in de Achterhoek op een rijtje gezet. Dat wil zeggen: de meest populaire hotels volgens onze eigen gasten. Mensen die er zelf zijn geweest, vertellen over hun ervaringen. Die neem jij uiteraard graag mee in je eigen reisplannen! Deze week geven we een top 5 van populairste hotels in Zuid-Limburg, Twente, Drenthe en Friesland. Welke hotels kregen van onze bezoekers – op basis van een redelijk aantal beoordelingen – de hoogste cijfers? Je leest het hier…       

Wie eropuit gaat met Voordeeluitjes.nl kan daarna een review achterlaten op de hotelpagina. Wat vond de gast fijn, wat werd gewaardeerd en wat niet? De hotels worden beoordeeld op service, faciliteiten, hygiëne, eten en drinken, de kamer en de prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder komen de hotels met de hoogste gemiddelden aan bod; het zijn de door jouw voorgangers best gewaardeerde accommodaties op onze website. Doe er zeker je voordeel mee!   

4 populaire hotels in Zuid-Limburg

Het kleinschalige Restaurant Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt – bij Valkenburg – heeft meer dan 200 gastbeoordelingen, die samen goed zijn voor gemiddeld een 8,3. De meest recente reviews laten geen tot weinig negatieve punten zien en tonen cijfers variërend van 8,0 tot 9,8. Veel lof krijgt het hotel over ruime kamers, het eten en de rustige ligging!

Hotel Bemelmans in Schin op Geul heeft een mooi gemiddeld cijfer binnengesleept: een 8,6! Een paar tienen, een 9,5 en een aantal achten en negens vallen dit hotel ten deel met vermeldingen als “heerlijk eten”, “goede ligging” en “mooi terras”.

De naam van Boutique Hotel Slenaker Vallei – Buitengewoon Genieten zegt het al. Maar ook het gemiddelde cijfer 8,8 dat bezoekers geven, spreekt boekdelen. In de 38 reviews lezen we vooral termen als “fijn”, “warm”, “goede sfeer”, “vriendelijk personeel” en “gunstige ligging”. De meest recente beoordeling toont het cijfer 10, zonder uitleg. Soms ook niet nodig!   

Hotel Bigarré Maastricht City Centre staat in hartje Maastricht. De ligging midden in de stad brengt uiteraard stadsgeluiden met zich mee, wat ook meteen het enige minpuntje is getuige een enkele opmerking. Maar met een 10 en vele negens, blijk juist de gunstige ligging alsmede het goede ontbijt een reden om dit hotel aan te prijzen. Bigarré komt uit op een gemiddelde score van 8,3 uit 61 reviews.

5 populaire hotels in Twente 

Erve Hulsbeek in Oldenzaal is ook een door gasten zeer goed gewaardeerde accommodatie, met gemiddeld het rapportcijfer 9,2. De in totaal 34 beoordelingen laten vooral zien, dat de omgeving en de locatie nabij de zwemvijver hoog scoren, en dat bovendien alle lof naar de kamer, de keuken en het personeel gaat.  

Hotel de Schout bevindt zich midden in Denekamp, is al 96 keer beoordeeld door onze klanten en scoort gemiddeld een 8,9. Wat de ervaring zoal is? “Mooie omgeving, rustige buurt, lekker eten en vriendelijk personeel”. Wat wil een mens nog meer?     

Landhuishotel en Bistro Herikerberg staat net buiten Markelo, op een prachtlocatie. De 189 gasten die tot nu toe hun feedback gaven, hebben weinig tot niets aan te merken en zorgden samen voor een mooi gemiddeld cijfer: een 8,8! De superlatieven zijn legio: van prachtige locatie en vriendelijk personeel tot sfeervolle plek, fijne bedden en “alles prima voor elkaar”!

Tussen de vele tienen, negens en achten staan slechts twee slechte cijfers, anders was het gemiddelde cijfer van Het Wapen van Delden nóg hoger geweest dan het huidige 8,6! De meerderheid van de 252 gasten die een beoordeling hebben achtergelaten, is dik tevreden over dit hotel met zwembad, wellness en bowlingbaan, juist ook vanwege deze voorzieningen. Maar ook de fijne sfeer, de service, het eten en de airco op de kamers worden veelvuldig geprezen.

Bed & Breakfast Erve de Bosch in Bentelo, gevestigd in een authentieke Twentse boerderij, krijgt gemiddeld een 9,4 van onze klanten. Toegegeven, het aantal beoordelingen is pas 11, maar deze hoog becijferde accommodatie wilden we je niet onthouden. Wanneer bezoekers alleen “samengevat super” en “helemaal goed” noteren, weet je genoeg toch? 

5 populaire hotels in Drenthe

Hotel De Wapser Herberg in het Drentse Wapse is sfeervol en kleinschalig én heeft een mooi verwarmd buitenterras. Het wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8! De 65 reviews die onze gasten hebben achtergelaten vertellen ons, dat dit een echte aanrader is. Vooral de rust, de huiselijke sfeer, de vriendelijkheid en de kleinschaligheid dragen flink bij aan dit mooie cijfer.

Ook een 8,8 krijgt Hotel Bieze in Borger van onze gasten. Met een behoorlijk aandeel tienen en negens onder de 39 beoordelingen, wordt deze accommodatie vooral beschreven in de termen  gastvrij, persoonlijk, vriendelijk, smakelijk en mooi gelegen. Als jij het geen punt vindt dat er “geen kapstok op de kamer is”, ga dan lekker overnachten in Borger!

De derde in het rijtje met een waardering van 8,8 is City Hotel de Jonge, dat zich midden in het gezellige centrum van Assen bevindt. Met het verschil dat dit gemiddelde uit maar liefst 163 gastbeoordelingen voortgekomen is! Bij de pluspunten gebruiken gasten veelal nuanceringen als “uitstekend hotel’ en “alles is goed’. Met name de ligging en de service worden hoog aangeslagen.

Wellness Hotel Spabron Hesselerbrug in Oosterhesselen, met vele goede wellness- en saunafaciliteiten, krijgt een mooie 8,7 van onze gasten. Veel van de 78 reviews gaan vooral over het lekkere eten, de vriendelijkheid, de goede wellnessvoorzieningen en de gemoedelijke sfeer.          

Met een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 53 beoordelingen is Hotel ten Cate in Emmen een mooie bestemming voor het ontdekken van Drenthe. Je bevindt je dicht bij Wildlands, wat ook zeker als grote plus wordt beschouwd. Verder bewonderen gasten vooral het kleurrijke karakter en de gezellige sfeer.

5 populaire hotels in Friesland

Het Oranje Hotel Leeuwarden is volgens onze gasten hét hotel voor een stedentrip Leeuwarden. “Zoek niet verder”, lijken de reviews te zeggen. Gasten roemen de fijne ligging – tegenover het station -, de ruime kamers, de sfeer, de netheid en het vriendelijke personeel. Al met al is dit hotel gezegend met een prachtscore van 8,9 uit 84 beoordelingen.

Hotel Restaurant Wymerts in het Friese Workum, nabij het IJsselmeer, heeft na 142 gastbeoordelingen een uitstekende 8,8 op zak. Ben je op zoek naar heerlijke tapas en veel gezelligheid midden in het centrum? Dan moet je volgens de ervaringsdeskundigen in hartje Workum zijn!

Ook een 8,8 scoort Stadsherberg Het Wapen van IJlst, uit 31 reviews. De positieve feedback richt zich met name op het goede eten, de prachtige ligging direct aan het water en het vriendelijke personeel. Als gasten bij pluspunten “gewoon goed” en “bijna alles” noteren, dan zegt dat meer dan 1.000 woorden.

Benieuwd waarom zoveel te mensen goed te spreken zijn over Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud? De mooie ligging spreekt uit bijna alle 87 reviews. Daarnaast worden nog de ruime kamers en de vriendelijkheid genoemd. Eén gast zegt “alles” aan het hotel een pluspunt te vinden. Het gemiddelde cijfer hier komt uit op een 8,7!

Hotel Ameland in Nes heeft al meer dan 300 reacties uitgelokt. Gasten spreken over deze accommodatie kennelijk graag hun fijne ervaring uit. Het gemiddelde cijfer dat we noteren, is een 8,5! Natuurlijk speelt de ligging nabij strand én dorpskern een grote rol bij de goede beoordeling. Maar… ook een heerlijk ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel doen veel, zo oordelen onze gasten!

Heb jij via Voordeeluitjes.nl geboekt en wil je een hotelbeoordeling geven? Kijk dan hier voor meer info.

  • Naam
  • Email