Populaire hotels in Nederland (deel 1): dit zeggen de gasten!

Geschreven op 24 september, 2020
  Geplaatst in Bestemmingen, Nederland, reviews

Niemand weet beter hoe fijn het verblijf bij een bepaald hotel is, dan de gasten die er zelf geweest zijn. Daarom niet een lijstje met wat wij de leukste bestemmingen van het moment vinden, maar een top 5 met de populairste hotels in al even populaire streken en regio’s, die van onze bezoekers de hoogste cijfers krijgen! Hierbij hebben wij natuurlijk ook gekeken naar hoeveel beoordelingen er achter zijn gelaten.

Wie eropuit gaat met Voordeeluitjes.nl kan daarna een review achterlaten op de hotelpagina. Wat vond de gast fijn, wat kon er beter? De hotels worden beoordeeld op service, faciliteiten, hygiëne, eten en drinken, de kamer en de prijs-kwaliteitverhouding. Het gemiddelde van deze cijfers kan hoog uitvallen. Dat geldt in ieder geval voor de volgende hotels, die tot de best gewaardeerde accommodaties op onze website gerekend kunnen worden. Deze week zetten we de op dit moment populairste hotels op de Veluwe, de Wadden, aan de Nederlandse kust en in de Achterhoek op een rijtje!

5 populaire hotels op de Veluwe

De natuurrijke en veelzijdige Veluwe is sowieso een populaire bestemming, maar hier zijn volgens de gasten ook nog eens uitstekende hotels te vinden, die jouw verblijf net dat beetje extra geven!

# Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer**** in Putten

Zo is het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer een van onze toppers in de regio, met een gemiddeld cijfer van een 8,2, uit 373 beoordelingen. Wat wil je, met een fijn terras direct aan het Veluwemeer?

# Hotel De Witte Berken*** in Epe

Ook Hotel De Witte Berken in Epe springt eruit met een 8,7 gemiddeld, uit 86 beoordelingen. Hier wordt vooral de schitterende omgeving en de kwaliteit van het eten en drinken geroemd.

# Van der Valk Hotels**** in Apeldoorn en Harderwijk

De Van der Valk Hotels in deze regionen gooien tevens hoge ogen met een 8,7 voor Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel (57 beoordelingen) en een 8,9 voor de vestiging in Harderwijk (19 beoordelingen).

# Kasteel de Vanenburg**** in Putten

Het prachtige Kasteel de Vanenburg bij Putten mag een gemiddelde van een 8,6 noteren. De bijzondere locatie, een heus kasteel, kan volgens de 62 gasten die een review hebben achtergelaten ook buigen op gastvrij personeel en een goede keuken.

# Grand Café Hotel Kruller*** in Otterlo

Grand Café Hotel Kruller is te vinden in Otterlo, vlak bij het Kröller-Müller Museum en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Zou dat de reden zijn voor de hoge score, een 8,5? Zeker, zo blijkt uit de 21 reviews, maar ook de “hele vriendelijke, aardige mensen” die er werken dragen bij aan het cijfer! 

5 populaire hotels op de Wadden

Genieten van de zon of heerlijk uitwaaien op een van onze mooie Waddeneilanden; het is voor velen de ultieme vakantie. Zeker bij deze hotels, zo blijkt uit de cijfers!

# Hotel De Pelikaan Texel*** in De Koog

Hotel De Pelikaan Texel, gelegen in De Koog op Texel, is met een 8,5 uit 252 beoordelingen een absolute topper. De gastvrijheid, het vriendelijke personeel en de mooie rustige ligging zijn hoogtepunten die met name genoemd worden.

# Boutique Hotel De Smulpot*** in Den Burg

Op hetzelfde eiland is Boutique Hotel De Smulpot te vinden, met een 9,4 uit 28 beoordelingen ook een pareltje! Aan de review “heel kort gezegd: ALLES PERFECT” hebben wij niets toe te voegen!

# WestCord Hotel Schylge**** in West-Terschelling

Op Terschelling weet WestCord Hotel Schylge dankzij een mooie locatie aan het water, de hygiëne en de service de tongen op positieve wijze los te maken: het hotel kan een 8,9 uit 43 beoordelingen noteren. 

# Boutique Hotel Texel**** in De Cocksdorp

Met een gemiddelde van een 9,1 kan het niet anders dan dat het goed toeven is bij Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp! Het totale aantal reviews is op dit moment nog slechts zeventien, maar ze liegen er niet om: “zalige plek om tot rust te komen en in de watten te worden gelegd. Het personeel is fantastisch!” is er een voor in de boekjes!

# Hotel Ameland in Nes*** in Nes

Hotel Ameland in Nes is volgens de gasten “top” en “een echte aanrader”, mede vanwege de perfecte ligging vlak bij het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Dat levert het hotel een prachtscore van een 8,5 uit 303 beoordelingen op!

5 populaire hotels aan de Nederlandse kust

Naast die op de Waddeneilanden zijn er aan de Nederlandse kust nog meer leuke kustplaatsen te vinden, waar je ook nog eens, volgens onze klanten, uitstekend kunt overnachten bij tophotels!

# Hotel Zuiderduin**** in Egmond aan Zee

Wat dacht je van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee? De korte afstand naar het strand, de uitgebreide wellnessfaciliteiten en het sfeervolle restaurant hebben vast iets te maken met de score van maar liefst een 8,8, uit ruim 10 beoordelingen!

# Hotel Meyer*** in Bergen aan Zee

Hotel Meyer direct aan zee in Bergen aan Zee weet te scoren met het restaurant en de service, en behaalt overall een uitstekende score van een 8,4 uit maar liefst 264 beoordelingen!

5 populaire hotels in de Achterhoek

Ah, het fantastisch mooie oosten van Nederland: dé plek om echt even helemaal tot rust te komen en te genieten van de gemoedelijkheid en groene natuur. Maar waar moet je overnachten? Volgens onze klanten zijn de volgende hotels in de Achterhoek echte aanraders:

# Hotel Zonneheuvel in Beek

In het dorpje Beek, in het groene glooiende landschap van het Montferland, staat Hotel Zonneheuvel. “Fantastisch” is een woord dat meermaals terug te vinden is in de reviews. Wat dat het hotel oplevert? Een mooie 9, uit 32 beoordelingen!

# Hotel Hof van Gelre**** in Lochem

In Lochem, juist in het noorden van de Achterhoek, vind je Hotel Hof van Gelre, die reviews als “supervriendelijk personeel, mooi hotel en lekker eten. Ontbijt super verzorgd en compleet” weet te verzamelen. Het gevolg is een gemiddeld cijfer van een 8,5, een gemiddelde uit 112 beoordelingen.

# Hotel Bosrijk Ruighenrode in Lochem

Is Lochem nou zo populair? In hetzelfde bosrijke stadje vinden we Hotel Bosrijk Ruighenrode, die wordt beoordeeld met een 8,8. Even grasduinen door de totaal 30 reviews leert ons dat de locatie midden in de bossen en de vriendelijkheid hier zorgen voor een hoge waardering.

# Boetiek Hotel BonAparte**** in Barchem

Boetiek Hotel BonAparte heeft al 328 reviews mogen ontvangen, en die zijn zeer positief, blijkt uit het mooie gemiddelde cijfer van een 8,5! Onder meer de mooie tuin en de fijne diners in het restaurant zijn hier de smaakmakers, maar ook de ligging in de bossen aan de voet van de Lochemse Berg helpt mee!

# Logis Hotel De Tuinkamer*** in Ruurlo

Logis Hotel De Tuinkamer krijgt niet alleen van onze gasten een prachtig gemiddeld cijfer van een 8,9, maar is door Michelin ook onderscheiden vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Volgens ervaringsdeskundigen moet je hier zijn voor de “geweldige keuken en uitstekende wijnen”. Nou, wij zijn al onderweg!

Zelf een review achterlaten en Voordeeluitjes.nl beoordelen? Klik hier voor meer informatie. En stay tuned: volgende week kijken we naar de populairste hotels in Twente, Zuid-Limburg, Drenthe en Friesland!

  • Naam
  • Email