De 5 populairste Van der Valk Hotels voor een fijne stedentrip in Nederland of België!

Geschreven op 14 juli, 2020
Door
VanderValk-stedentrip-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Jij bent geïnteresseerd in een leuke stedentrip dichtbij? Dan is een comfortabele hotelovernachting al het halve werk! Luxe overnachten in een ruime kamer, een goed en uitgebreid ontbijt om lekker op te starten, uitstekende diners en vele faciliteiten direct bij de hand: bij de 4-sterren Van der Valk-hotels zijn dit vanzelfsprekendheden en zit/slaap je dus altijd goed! Voordeeluitjes.nl heeft vele Van der Valks in het aanbod.  

Door heel Nederland maar ook in België zijn vestigingen van deze gerenommeerde hotelketen te vinden. Van der Valk-hotels zijn vaak centraal gelegen en garanderen snelle verbindingen met het centrum van de stad. Vele locaties voorzien ook in wellness, zwembad of spa. Er is op dit moment een mooie Van der Valk-aanbieding beschikbaar, waardoor jij nog voordeliger uit bent. Kijk daarvoor bij onze Van der Valk-Upgrade Specials.    

Op welke plekken kun jij goed vakantie vieren en bij welk Van der Valk-hotel moet je dan zijn? Lees het hier…

Stad Groningen, Waddenkust en meer pareltjes

Met centrale ligging aan de A7 laat het luxe Van der Valk Groningen – Zuidbroek je net zo makkelijk het Groninger Landschap en de Waddenzee als de mooie stad Groningen ontdekken. Van de Van der Valk-hotels in Nederland is dit de noordelijke topper. Slenter door het historische, compacte en gezellige centrum van deze universiteitsstad, of ga richting kust voor een leuke wadlooptocht. Maar verbaas je ook over de Groningse borgen (stenen landhuizen), die in de 17e een 18e eeuw door de Groningse adel bewoond werden. Vergeet niet het oude vestingdorp Bourtange te bezoeken. Je waant je er in het jaar 1742!

Antwerpen met historisch centrum, stadsdierentuin, chocolade en veel mode…

Op zoek naar een leuke Van der Valk in België? Vanuit het luxe Van der Valk Hotel Antwerpen, gesitueerd aan de ring van Antwerpen, ben je zo in het historische centrum van de stad, waar onder andere het 16e-eeuwse stadhuis schittert. Je hoeft slechts 2,5 kilometer te overbruggen. Een bus of metro – waarvan de haltes op 100 meter van het hotel staan – biedt eventueel uitkomst; je bent razendsnel in het prachtige stadshart. Breng ZOO Antwerpen een bezoekje, ga heerlijk shoppen in deze levendige modestad en proef zeker de unieke creaties van chocolatier Goossens aan de Isabellalei.   

Historisch Amersfoort, kastelen, boerderijen, heide, bos en meer…

Midden in eigen land kun je het best op een centrale locatie verblijven, want er is zoveel te ontdekken! Zo kun je makkelijk in een paar dagen tijd Dierenpark Amersfoort, de Pyramide van Austerlitz, Utrecht, Paleis Soestdijk en de magische Soesterduinen bewonderen. Van der Valk Leusden – Amersfoort, aan de A28 gelegen, biedt je alle kansen om het mooie groene hart van Nederland optimaal te verkennen. Immers, zowel Leusden, Utrecht, Soest en Amersfoort als de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en de monumentale Grebbeliniedijk zijn vanuit deze luxe uitvalsbasis snel te bereiken. Je weet je omringd door heidevelden, bossen, kastelen en andere monumentale bezienswaardigheden!

Historisch Gent, Kortrijk en de betoverende Leiestreek

Het Van der Valk Hotel Nazareth Gent staat op een centrale locatie langs de E17, tussen de Vlaamse steden Gent en Kortrijk. Ontdek al wandelend of op de fiets de mooie Leiestreek met idyllische plekken langs rivier de Leie, die je uitnodigen voor een heerlijke picknick aan het water. Bezoek het kunstmuseum in het plaatsje Deinze, leer bourgondisch en historisch Gent kennen, maar doe ook middeleeuwse stad Kortrijk aan. Bij dit luxe Van der Valk-hotel zijn ook Vespa-scooters te huur. De streek leent zich namelijk perfect voor een bijzonder tochtje!

Den Bosch, mooie vestingstadjes en groen, veel groen!

Het luxe Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch staat op een Brabantse toplocatie, aan de A59 nabij Den Bosch. Vanuit deze uitvalsbasis maak je makkelijk uitstapjes in de wijde omgeving. Te denken valt aan de Thermen van Rosmalen, de Tuinen van Appeltern, de gezellige binnenstad van Den Bosch, vestingstadjes Sluis en Hulst, én de Efteling! Huur eens een (elektrische) fiets bij het hotel en volg mooie routes door het omliggende groen. Of ga voor een fijne wandeling door de Herpse bossen!

In dit blog kunnen we uiteraard niet alle mooie Van der Valk Hotels uitlichten. Maar als je op onze speciale Van der Valk-pagina kijkt, ontdek je de overige luxe en centraal gelegen accommodaties van deze keten. De Van der Valk-deals zullen je niet teleurstellen; geheid dat je bij Van der Valk heerlijk overnacht in eigen land! Of bij onze zuiderburen natuurlijk…

  • Naam
  • Email