TIPS | De 5 leukste dagjes weg met vriendinnen

vriendinnenuitje - vakantieblog- Voordeeluitjes.nl

Natuurlijk ga je deze zomer allemaal leuke dingen doen met je partner of kinderen. Maar een dagje voor jezelf is ook helemaal niet verkeerd! Gezellig op stap met de meiden. Lekker springen, relaxen of juist de sensatie opzoeken. Wij tippen de vijf leukste dagjes uit met vriendinnen!

1# Een dagje wellness

De ultieme ontspanning: een dagje naar een wellnesscentrum. En dat is natuurlijk het allerleukste met de meiden. Hebben jullie een heel weekend de tijd? Kijk dan eens naar een wellnesshotel. Twee dagen sauna en massages in combinatie met een nachtje hotel en je bent weer als herboren. Met het tweedaagse Wellness & Diner arrangement in het 4-sterren Hotel Thermen Bussloo maak je dit uitje met vriendin helemaal compleet!

2# Shoppen & Strand

Shoppen en op het strand liggen, dat klinkt als de perfecte combinatie toch voor een leuk vriendinnenuitje? In de ochtend een beetje slenteren door het centrum van Nijmegen, Haarlem of Amersfoort en dan hop door naar het (stads)strand. Stadsstrand Zandvoort aan de Eem midden in Amersfoort leent zich perfect voor actieve bezigheden op een zomerse dag. Volg een salsacursus, dans in de Ouwe Lullen Disco of leef je uit in de Paintbar. Ook super shopsteden Amsterdam en Utrecht hebben heerlijke stadsstranden.

vriendinnenuitje - shoppen - vakantieblog

3# Bootje varen

Bootje varen is altijd goed. Koud flesje prosecco mee, wat hapjes erbij en genieten maar tijdens jullie dagje weg met vriendinnen! Als je met een motorboot het water opgaat, heeft de schipper wel een vaarbewijs nodig (en die moet uiteraard nuchter blijven). Maar er zijn tegenwoordig talloze bootjes die je kunt huren zonder vaarbewijs. Huur bijvoorbeeld een elektrische sloepje: bijna geluidloos en makkelijk bestuurbaar, dus alle gelegenheid om flink bij te kletsen. Met een stille boot mag je bovendien ook door natuurgebieden varen. Geniet van de natuur en optimale rust in de Biesbosch of de Weerribben bij Giethoorn.

4# Trampolinespringen

Lekker met je vriendinnen even helemaal weer kind zijn? Dat kan perfect met een middagje trampolinespringen. Huur met zijn allen een trampolinehal af en springen maar! Een groot voordeel van dit vriendinnendagje uit: bouncen is een super goede work-out!

5# Workshop Graffiti

Altijd al een keer je eigen graffiti-kunstwerk willen maken? Leef je dan uit tijdens een workshop graffiti! Maak samen met je vriendinnen een groot kunstwerk of maak ieder apart je eigen graffititag. Wil je een echte graffiti experience? In Rotterdam kun je een workshop volgen op een legale graffiti-vrijplaats. Naast dat deze legale vrijplaatsen een bron van inspiratie zijn, maken de andere artiesten deze ervaring net wat meer badass. En na dit creabea vriendinnenuitje laten jullie je natuurlijk in de watten leggen op het ss Rotterdam.

Meer inspiratie nodig:

  • Naam
  • Email