Staycation op de Veluwe: 5 x de leukste Tiny Houses

Geschreven op 6 januari, 2021
  Geplaatst in Bestemmingen, Natuur, Nederland
Tiny House Veluwe - Vakantieblog - Voordeeluitjes.nl

Dit jaar op vakantie in eigen land? Wat dacht je van een staycation op de Veluwe in je eigen tiny house? Ontdek de veelzijdige landschappen van deze Gelderse streek, beleef de intense geur van de natuur en geniet van de serene rust. Wil je back to basic, maar kun je niet zonder luxe en comfort? Huur dan een tiny house op een van deze vijf vakantieparken op de Veluwe!

Huur een Tiny House in de Veluwse bossen

Bij Europarcs Beekbergen kun je verblijven in luxe bungalows. Maar wil je lekker samen de natuur in op de Veluwe om de batterij op te laden of wil je gewoon lekker tot rust komen? Kies dan voor een bijzondere overnachting in een tiny house voor twee. De schattige tiny houses liggen in een bosrijke omgeving; ze geven je de kans om midden in de natuur te verblijven. Geniet van het mooi ingerichte huisje of vermaak je op de openluchtbinnenplaats met loungebanken, hangmatten, een barbecue én niet te vergeten een heerlijke hot tub! 

Tiny House Veluwe - Vakantieblog - Voordeeluitjes.nl

Tiny Beach House aan het Veluwemeer

Onder het motto ‘minder huis, meer leven’ ontdek je op Europarcs Bad Hoophuizen het gemak en genot van slapen in een luxe tiny house aan het Veluwemeer. Vanuit dit vakantiehuisje voor twee personen loop je zo het privézandstrand op. Ideaal voor zwem- en watersportliefhebbers! Word wakker in dit sfeervolle minivakantiehuisje en geniet van het prachtige uitzicht op de natuur dankzij de grote raampartij aan de voorkant. Elk tiny house heeft een eigen terras met twee ligstoelen en grenst aan een gezamenlijke binnenplaats met hot tub en barbecue. 

Tiny House op de Veluwe voor vier 

Op Droompark De Zanding vind je midden in het groen van de Veluwe tiny houses voor vier personen! Hier ga je helemaal back to basic, maar slaap je wel in een comfortabel en vooral heel knus huisje. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer, een keukentje, een aparte zithoek met loungebank en een open haard. Het vakantiepark op de Veluwe beschikt verder over een schitterend natuurmeer met strand waar je in de warme maanden heerlijk kunt zwemmen. Is het nog te koud om buiten te zwemmen? Neem dan een duik in het overdekte zwembad of kom helemaal tot rust in de wellness van het park. 

Tiny House Veluwe - Vakantieblog - Voordeeluitjes.nl

Slapen in een Tiny House nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe

Op steenworp afstand van Arnhem en met de natuur van De Hoge Veluwe naast de deur overnacht je op Europarcs Hooge Veluwe in een luxe tiny house voor twee personen. Het compacte vakantiehuisje is sfeervol ingericht met natuurlijke materialen en voorziet in alle gemakken die je wenst. Samen met andere tiny houses grenst het huisje aan een openluchtbinnenplaats met vuurplaats en een heerlijke hot tub. Een overnachting hier brengt je dichter bij de natuur, maar biedt je tevens andere mogelijkheden met de stad zo dichtbij!

Sterren kijken in je eigen Tiny House 

Europarcs Marina Strandbad is een vakantiepark met een fantastische ligging op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek en heeft tiny houses voor twee! Het slimme en sfeervol ingerichte tiny house is uitgerust met een tweepersoonsbed, een badkamer en een keukentje… Meer heb je tijdens je verblijf echt niet nodig! Het vakantiehuisje heeft bovendien een dakraam boven het bed; dat wordt romantisch sterren kijken! En ben je uitgekeken op de sterren, dan kun je altijd nog bootjes kijken in de jachthaven van dit vakantiepark of een bezoekje brengen aan de wellness. 

Zit jouw droomvakantiehuisje voor een staycation er niet tussen? Bekijk dan onze andere vakantieparken in Nederland

  • Naam
  • Email