Hoera! We zijn weer genomineerd voor Website van het Jaar 2021!

Geschreven op 29 september, 2021
Door
  Geplaatst in Acties

We zijn constant bezig met het optimaliseren van onze website, zodat deze zo goed mogelijk werkt en jij zonder problemen je volgende uitje kunt boeken. Dat is gelukkig niet onopgemerkt gebleven, want vorig jaar zijn wij verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2020 in de categorie Hotels & Accommodaties. Goed nieuws: dit jaar maken wij wederom kans!

Website van het Jaar, wat houdt dat in?

Misschien ben je er al bekend mee, maar voor het geval dat niet zo is: de Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Jaarlijks worden er prijzen uitgereikt aan de beste websites van Nederland, waarbij wordt gekeken naar inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie worden twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. Winnaars van de beste website scoren het hoogst op kwalitatieve kenmerken, de prijs voor de populairste website gaat naar de site met de meeste stemmen. Vorig jaar mochten wij ons Populairste Website van het Jaar noemen, en we hopen dit jaar natuurlijk ook weer in de prijzen te vallen!

Help ons en win!

Bezoek jij Voordeeluitjes.nl graag, navigeer je moeiteloos door de website heen en boek jij zonder gedoe je favoriete voordeeluitje? Fijn! Dit jaar zijn wij wederom genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Hotels & Accommodaties, dus we willen je vragen ons weer naar de top te helpen door te stemmen op Voordeeluitjes.nl. Uiteraard krijg je hier ook wat voor terug; help jij ons winnen, dan maak je kans op verschillende leuke prijzen. Zo stem je:

  1. Ga naar https://websitevhjaar.nl/vote/voordeeluitjes-nl/index.html
  2. Geef je beoordeling
  3. Bevestig je stem via de mail!

Volg je ons al?

Op onze socialkanalen plaatsen we regelmatig updates met betrekking tot de verkiezing. Wil jij ook niets missen en samen met ons een (online) feestje vieren als we winnen? Volg ons dan snel op Instagram en Facebook, als je dat niet al deed!

Stem hier en maak kans op leuke prijzen.

  • Naam
  • Email

1 REACTIE

  1. Gretha Bijl schreef:

    Hele goeie actie