Virtueel op reis: wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

We gaan nu even niet fysiek op reis, maar we kunnen wel digitaal genieten van alle mooie vakantiebestemmingen! Op vakantie naar de Waddeneilanden, wild spotten op de Veluwe of wandelen door de ongerepte natuur van de Ardennen. Ga je mee op een virtuele reis?

De Wadden

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn vijf parels in het noorden van Nederland. De Waddeneilanden hebben ieder hun eigen charme. Wist je dat de Waddenzee sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Daarmee staat de Waddenzee op gelijke voet met wereldberoemde natuurgebieden als het Great Barrier Reef in Australië en Yellowstone in de Verenigde Staten. En dat gewoon in ons eigen kikkerlandje!

Virtuele Reis-Wadden-Voordeeluitjes-Vakantieblog

De Veluwe

Tijdens een virtuele reis naar de Veluwe ontdek je hoe afwisselend en uniek dit natuurgebied is. Dwaal door de Leuvenumse bossen of wandel over de uitgestrekte heide. Met een beetje geluk spot je de de ‘Big Five’ van de Veluwe: de Schotse hooglander, het edelhert, het wild zwijn, de ree en de vos.

Virtuele Reis-Veluwe-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Zuid-Limburg

Als je niet beter zou weten, zou je denken dat je in het buitenland bent. Zuid-Limburg kent glooiende groene hellingen, karakteristieke dorpjes en adembenemende vergezichten. Ga virtueel op reis door Zuid-Limburg en laat je steeds opnieuw verrassen door het gevarieerde heuvellandschap.

Virtuele Reis-Zuid-Limburg-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Het Moezelgebied

Bij het Moezelgebied denk je aan romantiek, charme en wijn! Kom in een compleet andere wereld met uitgestrekte wijngaarden, steile rivierhellingen, lieflijke dorpjes en eeuwenoude burchten. De stad Trier wordt ook wel ‘het tweede Rome’ genoemd, dankzij de indrukwekkende Romeinse monumenten.

VirtueleReis-Moezel-Voordeeluitjes-Vakantieblog

De Ardennen

Op een uurtje rijden van de Nederlandse grens vind je steile rotsformaties, dichte naaldbossen en pittoreske dorpjes. Wist je dat de Ardennen zo’n 300 miljoen jaar oud zijn? Het gebied is een overblijfsel van de zogenaamde hercynische gebergtevorming, die zich uitstrekt over een tijdsspanne van ongeveer 90 miljoen jaar.

VirtueleReis-Ardennen-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Het Sauerland

Het Sauerland is een van de mooiste heuvelachtige gebieden van Duitsland, met stuwmeren, naaldwouden en idyllische dorpjes. Bewonder het prachtige groene heuvellandschap, de schilderachtige plaatsjes met historische stadskernen en de vele burchten en kastelen.

VirtueleReis-Sauerland-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Volg ons ook op Pinterest voor nóg meer virtuele reisinspiratie! Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

  • Naam
  • Email