Valentijnsdag 2022: 4 suggesties om jouw geliefde te verrassen

Geschreven op 9 februari, 2022
Door
  Geplaatst in België, Nederland, Tips & uitjes

Nog even en het is Valentijnsdag 2022! Dé dag van de liefde, of je nou je moeder, beste vriend of geliefde in het zonnetje wilt zetten. En hoe kun je dat beter doen dan met een Valentijnsarrangement? Lekker samen romantisch uit eten met wellicht een hotelovernachting eraan vastgeplakt? Er valt genoeg te verzinnen! Wij geven je graag enkele suggesties voor een onvergetelijk Valentijnsuitje, of misschien zelfs wel een een romantisch weekend om met warme gevoelens aan terug te denken!

1. Samen culinair genieten

Op Valentijnsdag kiezen veel stelletjes ervoor om samen uit eten te gaan. Uitstekend plan! Deze avond staat namelijk in het teken van de liefde. Dus even een keer niet zelf achter de pannen, maar ervan genieten dat jij en je geliefde in de watten worden gelegd. Misschien verwacht je partner wel dat jullie ergens gaan dineren. Maar toch is het dan leuk dat jij het voortouw neemt, een tafeltje reserveert en hem of haar meeneemt als verrassing. In sommige gevallen gaat de liefde door de maag, en deze Valentijnsverrassing gaat je geliefde zeker waarderen! Plak je er een romantische overnachting aan vast? Boek dan een hotel met goed restaurant, dan rollen jullie na het eten zo het bed in. Enkele aanraders zijn Boutique Hotel Puur Zee en Van der Valk Hotel Apeldoorn.

2. Boek een romantisch weekend weg

Valentijnsdag valt dit jaar op een maandag, ideaal om er meteen een liefdevol weekend van te maken! Boek daarom voor dat weekend ervoor een hotel voor twee personen, zodat jij en je geliefde optimaal kunnen genieten van elkaar. En wil je het dan ook helemaal goed doen? Verras je partner dan met een bubbelbad op de hotelkamer. Vrijwel iedereen vindt het namelijk lekker om te ontspannen tussen de bubbels en wat is er dan romantischer om dit samen te doen? Wil je de ander dus echt verrassen, kijk dan of je een heerlijk weekend weg kunt gaan.

Valentijnsdag-Wellness-Voordeeluitjes-VakantieblogValentijnsdag-Stadwandeling-Voordeeluitjes-Vakantieblog

3. Ga een dagje naar de wellness

Zijn jullie deze dag toevallig vrij of zoek je nog een leuke activiteit om tijdens jullie weekendje weg te ondernemen? Overweeg dan om een dagje naar de wellness te gaan. Samen genieten in de sauna, de stoomcabine of het zwembad! Je zult merken dat je aan het eind van deze dag heerlijk ontspannen bent. Wellicht heeft het romantische hotel van jullie dromen een huiseigen wellness of is er een wellnessresort bij het hotel in de buurt te vinden? Dat is dan de ideale gelegenheid om er samen een rustig dagje van te maken. Een beter Valentijnsdag-uitje is er niet!

4. Geef een persoonlijk cadeau

Veel mensen zijn van mening dat een mooi cadeautje op deze dag niet mag ontbreken. Is er iets wat je geliefde altijd al graag heeft willen hebben? Dan is Valentijnsdag 2022 de ideale gelegenheid om het te geven. Zeker als het persoonlijk is, kun je de ander enorm verrassen. Je kunt het natuurlijk altijd zo duur maken als je zelf wilt, maar de praktijk leert dat een cadeautje waarover echt is nagedacht veel kostbaarder is dan iets van grote financiële waarde! Komt ook wel goed uit, toch?

  • Naam
  • Email