Het is bijna zover! 5x leuke zomervakantiebestemmingen

Geschreven op 7 juni, 2022
Door

De zon laat zich steeds vaker zien en de rijen op Schiphol worden langer en langer. Dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: de zomervakantie komt eraan! Zie jij jezelf al zitten met een cocktailtje in de hand op een zonnig terras? Of plonzend in de golven van de zee? Wat een heerlijk idee! Wil jij een onvergetelijke zomervakantie beleven, zonder uren in de rij staan op het vliegveld? Of wil je nog lekker een voordelig weekendje weg deze zomer? Wij hebben 6 leuke, verrassende zomervakantiebestemmingen voor je uitgezocht. 

Met onze zomerspecials éxtra voordelig te boeken! 

Het veelzijdige Salland

Overijssel blijft verrassen. Met prachtige, historische Hanzesteden, mooie natuurgebieden, pittoreske dorpjes en veel leuke activiteiten voor de kids. En wat is er nou leuker dan met het hele gezin vakantie vieren en Salland ontdekken vanaf een gezellig, kindvriendelijk vakantiepark? Vakantiepark de Luttenberg en Vakantiepark Sallandshoeve zijn hiervoor perfect. Vanuit je chalet, boslodge of safaritent verken je de veelzijdige natuur van de Sallandse Heuvelrug, struin je door mooie steden als Deventer en Ommen of bezoek je samen Avonturenpark Hellendoorn! Ook zijn er veel leuke faciliteiten voor de kids te vinden op de parken. .

Wist je trouwens al dat we een vakantieparkmagazine hebben uitgegeven? in Op Pad vind je een selectie van de mooiste vakantieparken in ons aanbod! 

Heerlijk Hessen

Wanneer je aan een vakantie in Duitsland denkt, komt Hessen misschien niet zo snel in je op. Toch heeft deze deelstaat rond Frankfurt am Main veel te bieden. Van een omvangrijke wijncultuur tot sprookjesachtige kastelen. Bij Hotel Zum Grünen Kranz komt al dit moois samen. Het hotel staat in het pittoreske, middeleeuwse Rüdesheim, biedt een prachtig uitzicht over de wijngaarden én heeft een eigen vinotheek in huis! Proef de vele wijnen, pak een terrasje, laat je verwonderen door de historie en maak mooie wandeltochten door de adembenemende natuur. 

Vrijheid op de Veluwe

De Veluwe is dan misschien niet zo verrassend als zomervakantiebestemming, maar dit vakantiepark en hotel zijn dat wel! Bij Havezathe Carpe Diem in het Gelderse Vethuizen overnacht je namelijk in een karakteristieke boerderij. Het restaurant van het hotel is uniek. De gerechten zijn niet alleen zeer verfijnd, ze worden ook nog eens naar u toe gebracht door zingende bediening! Ga jij liever voor de vrijheid van een vakantiepark? Dan is Buitenplaats Beekhuizen de bijzondere bestemming voor jou. Samenzijn in de frisse lucht, overnachten midden in de bossen, buiten douchen of relaxen in je eigen hottub, een hapje eten bij het hippe restaurant WOODZ: hier ga je back to basic, zonder in te leveren op comfort. 

All-in-one in Noordrijn-Westfalen

Niet ver rijden, maar toch van een andere cultuur genieten? Net over de grens ligt de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Nergens in Duitsland ligt industrie en natuur zo dicht bij elkaar. Daarnaast is het ook nog eens een waar cultureel walhalla. Musea, theaters, opera’s, concertzalen: het barst ervan in Noordrijn-Westfalen! Dit veelzijdige gebied huisvest meerdere bekende trekpleisters. Mooie steden als Keulen, natuurgebieden zoals het Teutoburgerwoud en leuke uitjes voor het hele gezin, denk aan Phantasialand. Spreekt dit jou wel aan? Begrijpelijk! Bij Hotel De Lange Man Monschau of het luxe Ringhotel Waldhotel Heiligenhaus verwelkomen je graag.

Gewoon altijd goed: Zuid-Limburg

Zuid-Limburg heb je, net als de Veluwe, ongetwijfeld al vaker voorbij zien komen in onze blogs. Het is dan ook een té leuk gebied! Zuid-Limburg heeft alles. Actievelingen kunnen op de mountainbike springen of mooie routes bewandelen door de glooiende natuur, stedentrippers kunnen hun hart ophalen in Maastricht, Valkenburg of  Heerlen en bourgondiërs eten en drinken hun buikje rond terwijl ze genieten van de gastvriendelijkheid van de Limburgers. Overnacht in een vakantiewoning in vakwerkstijl bij Buitenplaats Mechelerhof.

  • Naam
  • Email