Last minute nog even een korte vakantie? Kies voor zorgeloos all inclusive!

Geschreven op 24 juli, 2023
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Duitsland, Nederland, Zomer

Bij de zomervakantie denk je aan steden ontdekken, luieren, stapels boeken lezen of heerlijk in de natuur rondstruinen. Soms is het gewoonweg storend, dat je met elkaar moet bedenken wat en waar er gegeten gaat worden, of dat je alwéér aan de beurt bent om een rondje te geven. Kortom: de elementaire behoeften zijn nooit op vakantie. Zijn deze ‘bijzaken’ eenmaal in kannen en kruiken, dan kun je je zorgeloos overgeven aan het ultieme vakantiegevoel.

Leve de all inclusive-vakantie! Wil jij er last minute nog even vier of vijf dagen tussenuit, lekker dichtbij? Dan zijn de meerdaagse all-in-vakanties in Nederland en Duitsland echt iets voor jou!

Half of helemaal ontzorgd op vakantie

Als ontbijt en diner bij je hotelarrangement inbegrepen zijn, ben je voor een groot deel ontzorgd. Voor sommigen is dat al prima. Maar als je met een groepje mensen op vakantie gaat, waarvan een aanzienlijk deel onder de 18 jaar is, dan blijkt all inclusive vakantie vieren nog niet zo’n slecht idee. Hoe heerlijk is het, om tijdens je vakantie niet ieder uur ‘mam, ik heb dorst, mag ik…?’ te hoeven horen. En drankjes bestellen zonder de portemonnee te trekken: hoe verleidelijk klinkt dat?

All-in naar Duitsland – niet vast op één plek

Een veel gehoord argument tegen all inclusive-vakanties is, dat je vakantie zich maar op één plek afspeelt; je hebt immers betaald voor verblijf inclusief natje en droogje, dus blijf je hangen bij het desbetreffende hotel. Al kán dat logisch zijn, als jouw bestemming alles omvat wat voor jou een vakantie compleet maakt. Maar ‘blijven hangen’ hoeft niet per se; dat hebben onze Duitse all inclusive-hotels al lang en breed bewezen. Natuurlijk wil je in het Sauerland, de Vulkaaneifel of in Beieren iets van de omgeving zien. Ga je een uitstapje maken, vaak mét korting, dan krijg je in veel gevallen een lunchpakket mee. Of het uitstapje zelf is inbegrepen, net als koffie met gebak, vele drankjes of een borrelplank!

Langer eropuit in eigen land – de beste all inclusive-hotels

Jij denkt bij all inclusive vooral aan Turkije, Spanje en Egypte? Heel logisch, want de reclames voor deze zonnige oorden vliegen je om de oren. Dankzij de hitte zijn mensen, die deze verre kusten bezoeken, tot niet veel meer in staat dan zwemmen, zonnen en luieren. Niets mis mee, hoor. Maar kwaad kan het ook niet, om iets dichter bij huis rond te kijken. Niet alleen de Duitse, ook de Nederlandse all inclusive-vakanties zijn hoog favoriet. Een nachtje of een weekendje te kort? Plan dan een 4- of 5-daagse minivakantie naar de Veluwe, Zeeland of Drenthe in, en ontdek hoe fijn het is dat je je niet met ‘randzaken’ bezig hoeft te houden.

Voordeeluitjes.nl heeft de leukste all inclusive-arrangementen voor je op een rijtje gezet. Zo zie je, dat je voor het ultieme vakantiegevoel echt het vliegtuig niet in hoeft. Bovendien is, na een korte zorgeloze zomervakantie van vier of vijf dagen, je batterij weer helemaal opgeladen!

  • Naam
  • Email