Hoe besteed jij je vakantiegeld? Even eropuit of wat langer weg? Onze 5 tofste tips!

Geschreven op 22 mei, 2023
Door

Ook ongeduldig gewacht op je vakantiegeld? Je bent niet de enige! Deze maand komt het welkome extraatje eindelijk binnen. Weet je al wat je ermee gaat doen? Het zou toch zonde zijn, als je vakantiegeld aan alles behalve aan vakantie op gaat. Wacht dus niet te lang en boek van de ‘bonus’ een leuk uitje, waarvoor deze tenslotte bedoeld is. Voor lekker lang eropuit ben je bij ons aan het juiste adres. Want tegenwoordig biedt Voordeeluitjes.nl niet alleen de leukste weekendjes, dagjes en nachtjes weg. Oók als je wat langer weg wilt, kun je prima slagen bij de kampioen in voordelige uitjes. Kijk maar!

Een kleine week naar de kust?

Wie nog wat over wil houden van z’n vakantiebudget, kiest voor een verrassend voordelig 5-daags hotelarrangement in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg of Oostenrijk. Dat wordt een heerlijke minivakantie dichtbij! Zo vier je heerlijk vijf dagen vakantie in Valkenburg of zit je een kleine week aan de kust, in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Vijf dagen all-in naar het Sauerland? Dan blijft er nog genoeg (vakantie-)geld over voor leuke uitstapjes.

Kort of wat langer weg – let op de reviewcijfers

Als ons oog op een interessante bestemming valt, kijken we steeds vaker naar de reviews van mensen die ons voorgingen. En terecht! De beschrijvingen kunnen nog zo mooi zijn, de ervaringen van reizigers zeggen veel. Namelijk: hoe bevalt het uitje, waar komt het in de praktijk op neer? Je zult zien dat je op onze site niet snel misgrijpt, want we hebben megaveel hotels en vakantieparken met hoge reviewcijfers in ons rijke aanbod. Het gaat van pure wijnromantiek aan de Moezel tot het landelijke leven vanuit je tent of bungalow in de Achterhoek!

Eropuit met iets speciaals bij de prijs in

Misschien wil je je vakantiegeld wel op meerdere uitjes inzetten. Wie zegt dat het per se een lange vakantie moet zijn? Het is jouw budget, dus jij gaat erover! Ben je iemand die dol is op originele uitstapjes, dan moet je zeker eens kijken bij onze unieke rondvaartarrangementen. Zo combineer je een paar hotelovernachtingen in Zeeuws-Vlaanderen met een (inbegrepen) grachtenrondvaart in Brugge, of ga je tijdens je overnachtingen in Noord-Brabant ook even het water van de weelderige Biesbosch op.

Letterlijk iets DOEN met je vakantiegeld

In een van de vorige blogs heb je al kennisgemaakt met onze mooie fietsvakanties en de fiets- en boottours. Bij een fietsvakantie fiets je van hotel naar hotel, terwijl je bij een fiets- en boottour een langer traject aflegt; je wisselt immers het fietsen af met een prachtige vaartocht. De nadruk ligt op doen en misschien past dat wel helemaal in jouw straatje. Ondertussen fiets of vaar je door de mooiste landschappen van eigen bodem! Meer zin in een minicruise, bijvoorbeeld naar Noorwegen? Laat je fiets dan maar thuis!

Het echte vakantiegevoel voor je vakantiegeld

Dát krijg je op de camping natuurlijk! Wil je dus langer weg dan een paar dagen? Ook dan is je vakantiegeld bij Voordeeluitjes.nl goed besteed. Snuffel eens rond tussen onze vakantieparken met 8-daagse arrangementen, of bekijk de leukste 15-daagse arrangementen. Wordt het een weekje met de (klein-)kinderen naar Slagharen of de Zeeuwse kust? Of kies je voor twee weken iets verder weg, bijvoorbeeld naar het veelzijdige Frankrijk? In een safaritent aan de Golf van Biskaje, op 700 meter van de Atlantische Oceaan, of in een luxe tent in de schilderachtige Ardèche, krijg jij wel waar voor je (vakantie-)geld.

Wil je nóg meer keuze? Dan moet je beslist eens kijken naar onze leuke familie-arrangementen, onze goedkope vakanties en onze last minute-hotelaanbiedingen in Nederland!

  • Naam
  • Email