De leukste parken van Landal aan de kust

Geschreven op 11 augustus, 2022
Door
  Geplaatst in Natuur, Nederland, Zomer

Landal GreenParks is al decennialang een gevestigde naam in het Nederlandse vakantie-aanbod. Dat is ook niet zo gek, want tijdens een vakantie bij Landal krijg je altijd het complete plaatje! Met tal van activiteiten en faciliteiten, de mooiste vakantiehuizen en de prachtige locaties staan de vakantieparken steevast op ons lijstje van favoriete vakantiebestemmingen. En met de zomer in je bol is er natuurlijk niks leuker dan er even tussenuit te gaan om te genieten van zon, zee en strand. Daarom hebben we de mooiste Landal-parken aan zee voor je uitgezocht: een gouden combinatie!

Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Zuid Holland

Dit Landal-park springt direct in het oog vanwege de geweldige ligging. De vrijstaande villa’s staan namelijk aan het strand! Meerdere accommodaties staan zelfs direct aan het water en hebben bovendien een eigen aanlegsteiger. Niet alleen de Noordzee, maar ook het Grevelingenmeer ligt om de hoek en je begeeft je ook nog eens in natuurgebied De Duinen van Goeree! Wat dit park helemaal afmaakt, is het restaurant met terras; hier eet je tussen de duinen, wat direct een heerlijk vakantiegevoel teweegbrengt! 

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Voor een heerlijke strandvakantie moet je natuurlijk in Zeeland zijn. Een van de mooiste Landal-vakantieparken aan de Nederlandse kust vind je dan ook in het Zeeuwse badplaatsje Nieuwvliet-Bad. Dit weids opgezette park aan het water is ideaal voor een uitje met het hele gezin. Zeker op en nabij het water valt er genoeg te beleven voor je kroost: van tokkelbaan en trekvlot tot waterspeelplaats. Met het strand op 900 meter en het plaatsje op een kilometer is dit park de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie aan de zilte Zeeuwse kust!

Landal Schuttersbos, Terschelling

We hadden het net al even over Zeeland, maar in een rijtje met mooie kustvakanties kunnen natuurlijk ook de Wadden niet ontbreken. Dit knusse park op Terschelling is een echte aanrader. Midden in de natuur en op slechts drie kilometer van het strand geniet je op dit Landal-vakantiepark van het ultieme eilandgevoel. Het park ligt in het plaatsje Midsland en zoals de naam al doet vermoeden ligt dit gezellige dorpje centraal op het eiland. Vanuit hier ontdek je het eiland wandelend of fietsend om vervolgens weer terug te keren in je comfortabele vrijstaande cottage!

Landal Beach Park, Texel

Ook het grootste Waddeneiland van ons land is een populaire vakantiebestemming. In het dorpje De Koog vind je Landal Beach Park. Zoals de naam al doet vermoeden kun je de zee al ruiken vanuit je eigen luxe, vrijstaande villa. Wandel door de prachtige duingebieden richting de zee en neem een frisse duik. Of verken de unieke natuur van het eiland tijdens mooie fiets- en wandeltochten! Plof neer op een terrasje voor een korte pauze en laat al het moois op je inwerken. De gezellige Dorpsstraat ligt op loopafstand van het park; hier vind je meer dan genoeg leuke lunchcafés en restaurants.

Landal Sluftervallei, Texel

Kies je voor Landal Sluftervallei, dan wandel je vanuit je luxe bungalow zo de duinen in! Dit vakantiepark ligt in De Cocksdorp, het meest noordelijke dorp van Texel. Op en rond het park valt van alles te beleven. Neem een duik in het overdekte zwembad, roetsj van de glijbaan en kom tot rust in de whirlpool. Op het park vind je verschillende sportvelden, een bowlingbaan en een minigolfbaan. Laat je fiets maar thuis; op het park kun je dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes, skelters en bolderwagens. Even een momentje voor jezelf? In de beautysalon kom je volledig tot rust tijdens een gezichtsbehandeling of een compleet wellnessarrangement.

Landal Vitamaris, Schiermonnikoog

Okay, nog één vakantiepark op een Waddeneiland dan, gewoon omdat het kan! Landal Vitamaris vind je op Schiermonnikoog. Of ‘Schier’ in de volksmond. Het bijzondere aan dit Waddeneiland dat het in z’n geheel wordt aangemerkt als Nationaal Park. Je begrijpt dus wel dat het hier onbeperkt genieten is van mooie tochten door de natuur. Landal Vitamaris ligt op een kilometer van het strand op een rustige plek. In je comfortabele, moderne appartement kom je dus heerlijk tot rust. Zeker als je bedenkt dat er ook nog een wellnessruimte met verschillende sauna’s, Turks stoombad en overdekt zwembad aanwezig is!

Landal Beach Resort Ooghduyne, Noord-Holland

Ben jij een echte sportieveling? Dan is dit Landal-vakantiepark zeker iets voor jou! Op dit park, twee kilometer van het strand, werk je jezelf ook zonder dat de zon schijnt aardig in het zweet. Je kunt hier namelijk tennissen, bowlen, minigolfen, vissen, kanoën en voetballen op een van de sportveldjes. En als dat nog niet genoeg sportief vertier is, heeft het park ook nog eens een eigen golfbaan met golfschool! Hebben de kinderen de sportieve genen meegekregen? Dit Landal-park aan de Nederlandse kust organiseert tal van leuke activiteiten!

  • Naam
  • Email