Deze hotels met luxe faciliteiten staan garant voor een fijn verblijf!

Geschreven op 8 december, 2020
Door

Het is heerlijk om in een hotel te verblijven dat van alle gemakken is voorzien, vooral in deze tijd. Overnacht in een wellnesshotel met luxe faciliteiten als een zwembad, sauna en bubbelbad of kies voor een hotel dat beschikt over een bowlingbaan, een fitnessruimte of een bubbelbad op de hotelkamer. Je hoeft de deur niet uit om een fijne tijd te beleven! Natuurlijk is het ontdekken van de omgeving ook wat waard; bij onderstaande hotels kun je het prima combineren. Hieronder een aantal fijne hotels met luxe faciliteiten in een prachtige omgeving. Dat die vakantie maar heel lang mag duren!

Ultiem ontspannen

Stel je voor: je komt net uit de sauna, schuift ontspannen aan bij het diner, neemt vervolgens een duik in het zwembad en sluit de dag af met een avondwandeling in de mooie omgeving van het hotel. Zie je het voor je? Bij het 4-sterren Golden Tulip Ampt van Nijkerk wordt die fantasie werkelijkheid! Het hotel staat aan de rand van de Veluwe en heeft een binnenzwembad, Turks stoombad en sauna in huis. In het restaurant schuif je aan voor heerlijke Franse klassiekers.

Nog zo’n prachtig wellnesshotel met zwembad is het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague – Scheveningen. Begin de dag met een verfrissende strandwandeling en een uitgebreid ontbijt met uitzicht over de Noordzee. In Kurhaus Spa & Beauty geniet je van luxe spafaciliteiten als een binnenzwembad met loungestoelen, verschillende sauna’s, een stoombad en een fitnessruimte. Trakteer jezelf tot slot op een massage of facial en keer geheel tevreden terug naar de hotelkamer.

Faciliteiten-Wellness-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Actieve vakantie

Houd je wel van een beetje actie op vakantie? Bij het 4-sterren Aparthotel Delden houd je je conditie op peil in de fitnessruimte, sla je een balletje op de indoor tennisbaan en probeer je een strike te gooien op de bowlingbaan. Daarnaast beschikt het Twentse hotel over voetbalvelden en een eigen golfbaan. Tussendoor ontspannen doe je in het zwembad, de verschillende sauna’s of tijdens een massage. Ook aan de kinderen is gedacht, want er is een kidswellness, een spelterras en een klim- en klautertoestel aanwezig.

Faciliteiten-Bowlingbaan-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Paardenliefhebbers zijn helemaal op hun plek bij het 4-sterren Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Dit hotel beschikt namelijk over een heus paardenhotel, met paardenboxen, paddocks, boxen met stromend water, afsluitbare zadelkamers en nog veel meer luxe faciliteiten voor jou en jouw paard. Daarnaast zijn er onder meer een binnen- en een buitenpoetsplaats en meerdere weides. Vanuit het Van der Valk-hotel maak je tevens schitterende buitenritten op de Veluwe. Dat wordt genieten!

Romantisch weekendje

Wil je een romantisch weekendje weg met je partner, kies dan voor een hotelkamer met bubbelbad. Midden in de hotelkamer van Boutique Hotel ’t Gerecht staat een vrijstaand ligbad, waar je heerlijk in weg kunt dromen. De dubbele regendouche en het luxe kingsize bed zorgen ervoor dat je die kamer helemaal niet meer afkomt. Vooruit, alleen om te genieten van het heerlijke diner dan! Het hotel is gevestigd in een schitterend monumentaal pand in hartje Heerenveen.

Faciliteiten-Jacuzzi-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Tevens een echte aanrader voor een romantisch weekendje weg is het 4-sterren Hotel Resort Landgoed Westerlee, gelegen in de ongerepte natuur van Groningen. In de badkamer staat een luxe tweepersoonsbubbelbad, waarin je de hele avond samen kunt badderen en bubbelen. In het restaurant maken de chefs heerlijke gerechten klaar met verse, biologische streekproducten. Na het diner even de benen strekken? Maak een wandelingetje door de boomgaard met oude fruitrassen.

Let op: voor de meeste hotelfaciliteiten dien je vooraf te reserveren, zodat de veiligheid van jou en de andere gasten kan worden gewaarborgd.

  • Naam
  • Email