Bijzonder overnachten deze zomer? Denk eens aan een Tiny House!

Geschreven op 10 juli, 2023
Door
  Geplaatst in Bestemmingen

Ben jij nog op zoek naar een verblijf voor jouw zomerse uitje? Ga overnachten op een unieke locatie of in een bijzondere accommodatie! Slaap bijvoorbeeld in een voormalige gevangenis, overnacht in een oud klooster of ga voor een verblijf in een historisch kasteel. Heb je bovendien al gedacht aan een Tiny House? Ga voor een Tiny House midden in een nationaal park of direct aan het water. Keus genoeg!

Voor een bijzondere hotelovernachting kom je al snel uit bij een hotel gevestigd in een speciaal gebouw, vaak een historisch gebouw vol geschiedenis. Geniet van een aantal nachten slapen in een voormalig klooster, een oud station of een rijksmonument. Wil je vorstelijk overnachten, kies dan voor een kasteel en ga voor een romantisch uitje! Daarnaast is het bijzonder om midden in de natuur, bijvoorbeeld midden in een van de prachtige nationale parken die Nederland rijk is, te verblijven. Bewonder het uitzicht over het water of op de bossen.

Tiny Houses

Een nieuwe aanwinst bij Voordeeluitjes.nl is het aanbod van Tiny Houses, wat voor jou de keuze uit bijzondere overnachtingsplekken groter maakt. Tiny Houses is een uniek concept dat is overgewaaid uit Amerika. De kleine en vrijstaande huisjes, vaak midden in de natuur, zijn knus, comfortabel en van alle gemakken voorzien, zonder te veel spullen. Het zal je in deze huisjes dus aan niets ontbreken! De Tiny Houses hebben een kleinere ecologische voetafdruk en zijn hierdoor duurzamer en milieuvriendelijker. Zo kun jij ontspannen tijdens een verantwoorde vakantie. Slaap je in een Tiny House, dan ga je terug naar de basis en heb je echt weer even tijd voor elkaar.

Wil jij zelf ervaren hoe het is om in een Tiny House te logeren? Ga dan voor een weekend, midweek of week weg naar een vakantiepark met Tiny Houses en ontdek dit concept! Ga je voor een verblijf aan het water, aan de kust, in een landelijke omgeving of midden in het bos van een nationaal park? Ook de Limburgse heuvels zijn een overnachting in een Tiny House waard. Ga je gezellig met de hele familie op vakantie, kies dan voor een vakantiepark met deze kleine huisjes nabij een dierentuin of attractiepark, voor een leuk dagje uit.  

Varianten op de Tiny Houses

Naast het concept Tiny Houses zijn er vele andere aanbieders van comfortabele, knusse en kleine verblijven. Wil je graag kamperen, maar dan met luxe? Denk dan eens aan een safaritent, bijvoorbeeld op een glamping. Deze tenten zijn eenvoudig, van alle gemakken voorzien en bieden vaak net wat meer ruimte. Ook de nostalgische mobile homes, even klein als Tiny Houses, zijn een leuke logeerplek. Als je toch liever het hotelgevoel wilt evenaren, ga dan voor een hotelhuisje. Dit zijn vrijstaande, luxe huisjes die alles bieden wat u nodig heeft!

Super Last Minutes

Wil je er deze zomer nog opuit, bijvoorbeeld naar een unieke locatie, maar heb je jouw vakantie nog niet geboekt? Geniet dan van de Super Last Minutes en ga er last minute opuit in Nederland of naar Duitsland. Zo kun je, lekker impulsief, je hoofd even leeg maken op een voor jou nog onbekende plek. Om de prijs hoef je het immers niet te laten. Ontdek het Heuvelland, maak een stedentrip waarbij je in het centrum van een bruisende stad overnacht, of ontspan in de natuur, in een bosrijke of waterrijke omgeving. Er zijn nog genoeg plaatsen en gebieden in Nederland en Duitsland welke het verkennen waard zijn!

Enthousiast geworden om een keer op een gave locatie of in een speciale accommodatie te overnachten? Bekijk alle bijzondere overnachtingen op de website van Voordeeluitjes.nl en ga er heerlijk tussenuit!

  • Naam
  • Email