De 5 leukste vakantieparken van de Oostappen Groep

Kijk je al uit naar je volgende vakantie? Heb je al iets op het oog? Of ben je op zoek naar iets betaalbaars waar je niet zo ver voor hoeft te reizen? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om naar een vakantiepark van de Oostappen Groep te gaan. Deze parken – die jaarlijks veel vakantiegangers trekken – bevinden zich in zowel Nederland als België. Benieuwd naar deze vakantieparken? In dit blog lichten we de 5 leukste verblijven van Oostappen uit, waaruit jij jouw volgende bestemming kunt kiezen.

#1 – Vakantiepark Prinsenmeer

Rondom natuurgebied de Groote Peel ligt vakantiepark Prinsenmeer. Het park bevindt zich in het Noord-Brabantse Asten en heeft een prachtige ligging midden in de natuur. Ideaal voor wandelaars en fietsers die er graag opuit trekken! Maar ook op het park zelf kan iedereen leuke dingen doen. Wat te denken van een lekker potje voetballen met vrienden, heerlijk een middagje vertoeven in het zwembad of lekker bruinbakken op het plaatselijke zandstrand. Aan jong en oud is gedacht en dat is ook goed terug te zien aan de diversiteit in faciliteiten.

Oostappen-Vakantieparken-Strandbad-Marina-Beach-Voordeeluitjes-VakantieblogOostappen-Vakantieparken-Marina-Beach-Voordeeluitjes-Vakantieblog

#2 – Vakantiepark Hengelhoef

Net over de Nederlandse grens ligt in het gezellige Belgische Houthalen-Helchteren Camping Hengelhoef. In de natuurrijke omgeving kun je heerlijk wandelen of een mooie tocht maken met de fiets. Struin door het 800 hectare grote natuurreservaat Ten Haagdoorn en spot allerlei wilde dieren. Blijf je liever op het park? Ook daar is genoeg te beleven. Zeker kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het speelparadijs, het zwembad of op een van de vele sportvelden. Geniet met het hele gezin van een welverdiende vakantie bij Oostappen park Hengelhoef. 

Oostappen-Vakantieparken-Hengelhoef-Meer-Voordeeluitjes-VakantieblogOostappen-Vakantieparken-Buitenbad-Hengelhoef-Voordeeluitjes-Vakantieblog

#3 – Vakantiepark Marina Beach

Maar wie liever dicht bij de zee wil zijn, doet er goed aan om te kiezen voor vakantiepark Marina Beach. Het Zeeuwse vakantiepark ligt vlak bij Terneuzen en is de ideale bestemming voor waterliefhebbers. Op een paar minuten rijden van het park ligt de Nederlandse kustlijn, waar je heerlijk kunt bruinbakken of uitwaaien. Uiteraard heeft het vakantiepark ook zelf genoeg te bieden. Denk aan een grote recreatieplas waar je kunt zwemmen, vissen en zelfs surfen, een indoor golfbaan voor als het slecht weer is, en aan een bootverhuur voor als je heerlijk wilt dobberen op het water. Voor ieder wat wils!

Oostappen-Vakantieparken-De-Berckt-Voordeeluitjes-VakantieblogOostappen-Vakantieparken-De- Berckt-Kids-Voordeeluitjes-Vakantieblog

#4 – Vakantiepark De Berckt

In het natuurrijke Baarlo ligt vakantiepark De Berckt. Het park is enorm in trek vanwege de mooie omgeving, bestaande uit verschillende soorten landschappen. Akkers, bossen en duinen: dit alles wisselt elkaar af tussen de Limburgse heuvels. Zeker de natuurliefhebber komt goed aan zijn trekken in dit gebied. Maar ook diegenen, die een weekendje op het vakantiepark willen verblijven, zullen zich zeker niet vervelen. Met een zwemparadijs, diverse soorten sauna’s en speeltuinen kan jong en oud zich vermaken op vakantiepark de Berckt. En voor de sportfanaten is er ook voldoende gelegenheid om een balletje te slaan op het tennisveld of een potje te voetballen.

Oostappen-Vakantieparken-Droomgaard-Zwemparadijs-Voordeeluitjes-VakantieblogOostappen-Vakantieparken-Midgetgolf-Droomgaard-Voordeeluitjes-Vakantieblog 

#5 – Vakantiepark Arnhem

Midden in de bosrijke omgeving van de Veluwe ligt Oostappen Vakantiepark Arnhem. De perfecte bestemming voor een fijne wandeling of fietstocht door de natuur! Trek eropuit en waag een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je allerlei wilde dieren kunt spotten. Verblijf je liever op het park? Neem dan een duik in het verwarmde zwembad of ontspan volledig in een van de whirlpools of sauna’s. Gaat u liever voor iets actiefs? Sla dan een balletje op de tennisbaan om vervolgens bij te komen op het heerlijke terras. Oostappen Vakantiepark Arnhem is de ideale uitvalsbasis voor het ondernemen van leuke activiteiten en voor het opladen van de batterij. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen!

Heb je zelf een tip of wil je op de hoogte worden gebracht van andere vakantie in Nederland? Laat dan snel een reactie achter!

  • Naam
  • Email

1 REACTIE

  1. Scoopflor schreef:

    Opgelet, Bij Oostappen de Berckt, zijn tijdens GEEN schoolvakanties in Nederland het subtropisch zwembad gesloten alsook restaurant , animatie( geen animatoren dan aanwezig) en bijna alles attracties gesloten. Wij boekten en hebben niet de mogelijkheid om volwaardig te genieten , nochtans betaalde we ervoor ,( alles in onze prijs inbegrepen!! )