Zin in een luxe kerstdiner? Kom dan naar één van deze vijf toplocaties!

Geschreven op 28 november, 2022
Door
  Geplaatst in Culinair, Tips & uitjes

Kerstmis staat voor uitgebreid eten tijdens een gezellig samenzijn. Misschien komen er zelfs wel kerstcadeautjes bij kijken! Zin om een keer alles uit handen te geven? Geen boodschappen doen, geen voorbereidingen treffen en niet hoeven koken, maar toch genieten van een heerlijk kerstdiner op een mooie locatie. Dan zit je tijdens Kerstmis bij deze locaties helemaal goed!

Landgoed Hotel Tatenhove Texel

Dit 3-sterrenhotel staat in De Koog, op het grootste Nederlandse Waddeneiland Texel. Nabij het Texelse bos en op loopafstand van het centrum van De Koog, de duinen en het strand. Dicht bij het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Maritiem- en Juttersmuseum Flora en Ecomare, een centrum bestaande uit een zeehondenopvang, een zeeaquarium, een natuurmuseum en een vogelpark. Ook zijn er vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes te vinden op het eiland, en kun je in de buurt parachutespringen of golfen. Genoeg te zien en te doen! Na een dag vol leuke activiteiten kun je ontspannen in de Finse sauna of het bubbelbad. Schuif daarna aan in het culinaire restaurant voor het kerstdiner!

Landgoed Hotel Tatenhove Texel biedt een 5-daags Kerst arrangement, waarbij je vier keer kunt overnachten, ’s ochtends vier keer kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en op eerste- én tweede kerstdag mag smullen van een feestelijk 5-gangendiner. De andere dagen krijg je een heerlijk 3-gangenmenu.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Dicht bij Den Haag en Scheveningen, in Zoetermeer, staat het moderne en gastvrije 4-sterrenhotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Door de ligging tegenover het treinstation ben je vanuit het hotel zo in de mooie steden Gouda, Delft of Rotterdam. Daarnaast sta je binnen 20 autominuten op de boulevard of het strand van Scheveningen! Liever de natuur in, dan kun je wandelen of fietsen in natuurgebied het Groene Hart. Wil je tijdens kerst zeker zijn van sneeuw en genieten van wintersport? Bezoek dan SnowWorld Zoetermeer, een van de grootste indoor skibanen van Europa!

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag biedt een 2-daags Eerste kerstdag arrangement. Deze bestaat uit een overnachting, een uitgebreid kerstontbijtbuffet, een amuse met een glas bubbels en een 5-gangen kerstdiner. Dat wordt genieten deze kerst!

Hotel-Restaurant Nol in ’t Bosch

Kerst vieren nabij de historische stad Wageningen en Nationaal Park De Hoge Veluwe? Kom dan deze kerst naar 4-sterren Hotel-Restaurant Nol in ’t Bosch! Dit familiehotel is landelijk gelegen en biedt uitzicht op de bossen. Hierdoor kun je vanuit het hotel een heerlijke winterwandeling of winterse fietstocht maken. Geen fiets mee? Dan kun je deze huren bij de receptie van het hotel! Bezoek ook zeker vestingstad Wageningen, waar meerdere mooie kastelen, interessante musea en leuke winkels te vinden zijn. Na een dag in de natuur of in de stad kun je ontspannen in het sfeervolle hoteleigen restaurant voor een heerlijk diner.

Kerstmis vieren kan dus perfect bij Hotel-Restaurant Nol in ’t Bosch, zij bieden een 3-daags Kerst arrangement. Je wordt allereerst verwelkomt met een kop warme chocolademelk en een lekkernij. Daarnaast bestaat dit arrangement uit twee overnachtingen, twee ochtenden genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en op de kerstdagen een 4-gangen kerstdiner. Op kerstavond of 27 december kun je smullen van een 3-gangendiner.

Golden Tulip Hotel West-Ende Helmond

Midden in het centrum van de historische stad Helmond staat het 4-sterren Golden Tulip Hotel West-Ende Helmond. Dit hotel is gevestigd in een monumentaal en statig pand uit de negentiende eeuw, dat dienst deed als fabriek. Helmond is een goede stad voor een stedentrip, met leuke winkels, mooie kunst, 300 monumenten en gelegen midden in het groen. Daarnaast heeft de stad een prachtig middeleeuws kasteel, dat in de viertiende eeuw gebouwd werd en waarin nu het Museum Helmond in gevestigd is. Ook de bekende kubuswoningen zijn in Helmond te bezichtigen. Nationaal Park Grote Peel en Eindhoven liggen dichtbij en zijn ook zeker een bezoek waard!

Kerst vieren buiten huis, in een onbekende historische stad? Dat kan perfect bij Golden Tulip Hotel West-Ende Helmond! Dit hotel biedt een 4-daags Kerst arrangement aan, waarbij je kunt genieten van een welkomstdrankje, drie overnachtingen, 3 ochtenden ontbijtbuffet, en verschillende kerstdiners. Op kerstavond en tweede kerstdag mag je smullen van een 3-gangenmenu. Op eerste kerstdag is er een 5-gangen kerstdiner geregeld! Ook biedt het hotel een lekkere snack aan op de avond voor Kerstmis! Naast dit arrangement biedt het hotel ook een Oud en nieuw arrangement en een Tussen de feestdagen arrangement aan.  

Familiehotel Hesborner Kuckuck

Het 4-sterren Familiehotel Hesborner Kuckuck staat in het hart van Hochsauerland, nabij Winterberg. Dit knusse hotel met Nederlandse eigenaren staat tussen de heuvels, aan de rand van het bos. Hierdoor is het de perfecte overnachtingsplaats voor natuur- en sportliefhebbers. Zo kun je in dit gebied wandelen, fietsen, mountainbiken, karten, watersporten en in de winter zelfs skiën! Na al deze buitenactiviteiten kun je heerlijk relaxen in de wellness, die bestaat uit een overdekt zwembad, een solarium, whirlpools, een stoombad, spa en Finse sauna. Zo schuif je na een heerlijke dag volledig ontspannen aan bij het verzorgde kerstdiner!

Familiehotel Hesborner Kuckuck heeft een 4-daags Kerst arrangement voor je opgesteld, waarbij je allereerst ontvangen wordt met een glas Sekt, een mousserende wijn uit de Duitse wijngaarden. Bij dit arrangement zitten drie overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief Sekt. Op kerstavond en eerste kerstdag kun je genieten van een 5-gangenmenu. Op tweede kerstdag is dit een 3-gangen keuzemenu. Daarnaast is het mogelijk op eerste kerstdag een gezellige winterwandeling te maken, met aperitief! Naast het Kerst arrangement kun je bij dit hotel ook terecht tijdens oud en nieuw, voor het Oud en nieuw arrangement.

Tijdens Kerstmis overnachten in een hotel, nieuwe plekken ontdekken en genieten van de verzorgde kerstdiners? Vind hier alle hotels met kerstarrangementen!

  • Naam
  • Email