Wintersport Tirol; ga voor het ultieme Wham-gevoel naar Kitzbühel!

Geschreven op 15 december, 2016
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Oostenrijk, Winter

Het voormalige Britse popduo Wham! is elk jaar weer, rond dezelfde tijd van het jaar, razend populair. En dat al vanaf 1984, toen de kerstsingle ‘Last Christmas’ de hitlijsten voor het eerst bestormde. Deze grootste kersthit aller tijden heeft niet alleen een aanstekelijk refrein. De overbekende Last Christmas-video laat prachtige sfeerbeelden zien, bestaande uit stoeiende mensen in de sneeuw, een gezellig chaletje in de Alpen, een mooi gedekte tafel met Kerst en meer onvervalste kerstboomromantiek. En dat spreekt, in deze tijd van het jaar, nog altijd enorm tot de verbeelding!

Feel good this Christmas

George Michael en Andrew Ridgeley hebben met deze clip in ieder geval een feelgoodfilm van vijf minuten gemaakt, die de heren vast geen windeieren heeft gelegd. Beide mannen, die inmiddels ruim de vijftig gepasseerd zijn, dartelen elk jaar weer over je beeldscherm als jonge goden in een winterwonderlijk paradijs. Ieder jaar in december komt de song en daarmee het clipje weer voorbij en elk jaar krijgen de meesten van ons er een heerlijk warm gevoel van. En dat terwijl de tekst van het liedje niet bepaald ‘gezellig’ is; George is immers ‘zwaar bedrogen Last Christmas’!

Ga jij deze winter ook voor warme sferen op een koude plek? Voordeeluitjes.nl ging voor jou op zoek naar het ultieme Wham-gevoel. Dat de video in Zwitserland opgenomen is, weten we echt wel. Maar zeg nou zelf; maakt het zoveel uit? Het gaat immers om de sneeuwpret, de pistes in de omgeving, de gemütliche berghutten en de warme sferen. En die vind je met name in Oostenrijk, tijdens een wintersport Tirol!

In het bruisende Kitzbühel word je warm vanbinnen

Uit ons ruime aanbod van hotels in hét wintersportland bij uitstek hebben we een locatie gekozen, waarvan we zeker weten dat deze qua sfeer en gastvriendelijkheid het Wham-gevoel bij je op zal roepen. Een heerlijke wintersport Tirol begint bij 4-sterren Hotel Ehrenbachhöhe in het bruisende Kitzbühel! Bezoek dit geliefde oord direct aan de skipiste, in het hart van het skigebied Hahnenkamm, waar een welverdiende skivakantie bij voorbaat al niet stuk kan. Het zalige gevoel zal alleen maar versterkt worden door de gratis (6-daagse) skipas en de vrije toegang tot de wellness, die bij het arrangement inbegrepen zijn. Je moet er wel even voor naar Tirol karren – op winterbanden -, maar dan heb je ook echt wat! De leuke sfeer schep je uiteindelijk zelf, maar de omgeving zal daarbij een stevige hand helpen. Stel je eens voor; je kunt hier direct vanuit het hotel de eerste skimeters maken! Een aanrader is overigens de blauwe afdaling onder de Fleckalmbahn; hier kan een ieder – ook de ‘kersverse skiër’ – een mooie tocht door een sprookjesachtig landschap maken en pauzeren in een sfeervol chaletje. Over het ultieme Wham-gevoel gesproken…

Voordelige wintersport Tirol

Je hoeft dit jaar dus niet alleen maar weg te dromen bij de bewegende beelden op televisie; nee, je kunt echt zelf, net als de tieneridolen van weleer, schitteren in je eigen film. Speel de hoofdrol in je eigen feelgoodmovie en ga voor dat winterse sprookje in Kitzbühel.

Ga jij voor het op en top Wham-gevoel? Bekijk dan snel ons populaire aanbod in Tirol en boek een mooie wintersport zo aan het eind van het jaar, waarbij jij achteraf zult zeggen: “Last Christmas? It was the best Christmas!”

  • Naam
  • Email