Weekendje weg met Pasen 2022? Vijf (k)eigoeie paastips!

Het is officieel lente! Tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Daarom kijken wij alvast uit naar Pasen. Het duurt nog even, maar tegen die tijd komen de bollen uit, begint de zon steeds meer te stralen en hebben we massaal weer zin om eropuit te gaan. We genieten van langere dagen en struinen lekker rond door steden of door de ontluikende natuur. Ga je lekker met je gezin een weekendje weg met Pasen, kies je voor een romantisch paasuitje met zijn twee of kun je nog wel wat suggesties gebruiken? Bekijk nu al onze leuke paasuitjes. Gaat het al kriebelen?

Een zalig Paasweekend weg

Heb je dit jaar geen zin om zelf maaltijden te verzorgen voor de hele familie, of om eieren te verstoppen in de tuin? Ga dan snel naar onze hotels met leuke aanbiedingen rond Pasen en geniet van een uitgebreid paasontbijt, natuurlijk met een eitje. Of schuif bij de paasbrunch aan, als je liever wat langer blijft liggen. Maak een wandeling of fietstocht in het vroege voorjaarszonnetje en zie de lammetjes vrolijk ronddartelen. Kortom, dit wordt een heerlijk Paasweekend zonder zorgen!

Paasuitje oftewel paars uitje

Wat, nog nooit naar de Keukenhof in Lisse geweest? Of is het alweer te lang geleden? Nederlands trots, de grootste tulpentuin ter wereld met miljoenen uitgekomen bloembollen, ligt er rond Pasen weer bont bij! Naast tulpen in alle soorten, zien ook andere kleurrijke bloemen zoals krokussen, narcissen en hyacinten er het licht. Wist je trouwens dat de Keukenhof ook ruimte biedt aan het grootste beeldenpark van ons land? Om nog maar te zwijgen over de kinderboerderij, het doolhof, diverse gezellige paviljoens en mooi aangelegde vijvers…

Bloemenpark Keukenhof is in 2022 geopend van donderdag 24 maart t/m zondag 15 mei. Thema dit jaar is ‘Flower Classics’. Nog op zoek naar een leuk hotel rondom de Keukenhof?

Met de hele familie

Pasen blijft toch echt een feest om met de familie te vieren. En waar kun je beter samen genieten dan op een vakantiepark? Het lange Paasweekend is de ideale gelegenheid om eens af te reizen naar een mooi park in Nederland of net over de grens. Zoek een park uit met lekker veel faciliteiten en de kinderen zullen hun hart ophalen in de speeltuinen en zwembaden en op de speelvelden en trampolines. Ondertussen geniet je zelf van de rust in de natuur en van het gevoel er echt even tussenuit te zijn. En doordat je in je chalet of bungalow helemaal zelf kunt bepalen wat er op tafel kom te staan met het eten, kun je dat echte Paasgevoel dat zo aanwezig is bij het ontbijt en het diner, helemaal in stand houden.

Oh, Oh, Den Haag

Hou je van markten en gezelligheid? De tijd ervoor breekt weer aan! Een dagje weg met Pasen betekent voor jou langs vele kraampjes struinen, lekker in de buitenlucht? Het centrum van Den Haag staat dit jaar van 15 t/m 18 april in het teken van de Paasmarkt. De Lange Vijverberg barst dan van kunst (vintage)kleding, antiek en mooie accessoires. En als je nou toch al naar Den Haag bent afgereisd, kun je gelijk even genieten van het zonnetje in Scheveningen. Een compleet Paasweekend eropuit!

Op je paasbest?

Vroeger zorgde je ervoor, dat je er met Pasen – of op willekeurig welke feestdag – goed gekleed bijliep. Nieuwe kleding werd uit de kast gehaald en een kappersbezoekje nog even snel geregeld. Tegenwoordig gaan we er liever even tussenuit, al dan niet op ons paasbest! En toch krijgen we de lentekriebels, oftewel we hebben zin in iets nieuws. Rond Pasen kun je vaak goed in de grote steden terecht voor de nieuwe voorjaars- of zomercollectie. Misschien is een leuke stedentrip in april nog niet zo’n  gek idee voor een weekendje weg met Pasen!

  • Naam
  • Email