Smacht jij naar extra lange vakantievoorpret? Profiteer van vroegboekkorting bij vakantieparken!

Geschreven op 2 januari, 2023
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Zomer

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, toch kun je alvast vooruitkijken naar wat dit jaar gaat brengen. Heb je voor de zomer wel de intentie om lekker op vakantie te gaan, maar heb je nog geen concrete plannen? In dit blog enkele mooie vakantieparken ter inspiratie! Bovendien profiteer je tot eind januari van de Vroegboek Deals bij vakantieparken van Voordeeluitjes.nl. Extra korting én zo lang mogelijk kunnen genieten van de voorpret voorafgaand aan een vakantie, dat is toch heerlijk?

Pretpark

Eigenlijk is een vakantie natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan een pretpark (mits je ervan houdt uiteraard). Vakantiepark de Luttenberg, in Luttenberg, ligt op zo’n 8,5 kilometer van Avonturenpark Hellendoorn. Het vakantiepark is dé locatie voor een vakantie met het hele gezin. Er is een binnenzwembad, een buitenzwembad, er zijn diverse speelvoorzieningen en er is een gezellige brasserie. In het zwembad zorgen een familieglijbaan en diverse watertoestellen voor het nodige vertier en tijdens schoolvakanties verzorgt een animatieteam leuke activiteiten.

Ook vanaf Vakantiepark De Lourenshoeve is het niet al te ver rijden (12,2 kilometer) naar het Avonturenpark. Het vakantiepark bevindt zich dichtbij Den Ham en is een vakantieboerderij in echte Twentse vakwerkstijl. Er is eigen manege aanwezig, maar je kunt ook boogschieten, kanovaren, tafeltennissen of mountainbiken. Daarnaast kun je in het prachtige Twente ook de ultieme rust en zeeën van ruimte ervaren tijdens een wandel- of fietstocht.

Dierentuin

Niet zo’n fan van pretparken, maar wel van dierentuinen? Vakantiepark de Thijmse Berg in Rhenen is fraai gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Een bezoek aan Ouwehands Dierenpark ligt hiermee natuurlijk voor de hand. Je kunt hier zelfs lopend naartoe, want het is iets meer dan drie kilometer lopen. Wil je er sneller zijn? Stap dan lekker op de fiets. Dan ben je er in ongeveer twintig minuten. De Thijmse Berg zelf biedt ook genoeg vermaak voor jong en oud. Er is een groot verwarmd buitenzwembad met waterspraypark en een peuterbad aanwezig, maar ook een tennisbaan.

Recreatiepark De Tien Heugten midden in de bossen van het Drentse Schoonloo, is een prima uitvalsbasis voor als je WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen bezoeken. Vanaf het recreatiepark is het iets meer dan 26 kilometer rijden. Op De Tien Heugten valt ook genoeg te beleven. Het recreatiepark ligt aan een grote recreatieplas met zandstrand, waardoor het zomers heerlijk zwemmen en zonnebaden is. Ook kun je een gaaf zandkasteel bouwen! In het buitenbad met lange glijbaan en pierenbad is het ook heerlijk toeven. Je kunt ook een balletje slaan op de midgetgolfbaan, plezier voor de hele familie is daarmee gegarandeerd.

Luxe

Liefhebbers van luxe zijn aan het juiste adres bij Dormio Resort Maastricht, op nog geen 100 meter van de Belgische grens. Even heerlijk tot rust komen tussen de Limburgse heuvels in je vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. Het is zelfs te combineren met een stedentrip naar het prachtige Maastricht. Shoppen, genieten van de lekkerste streekgerechten in een van de restaurants of lekker struinen over Het Vrijthof. Op het resort zelf is natuurlijk ook voldoende aanwezig met ander meer een binnenzwembad en een wellness waar je jezelf heerlijk in de watten kunt laten leggen.

Liever de luxe opzoeken buiten de landsgrenzen? Geniet dan van een luxe vakantie in de schitterende Duitse Eifel bij Dormio Resort Eifelor Tor in Heimbach. Dit resort heeft een binnen- en buitenbad, een hele gezellige promenade en twee restaurants. Ook hier kun je je goed laten verwennen in de aanwezige wellness. Als je dan toch in de Eifel bent, dan kun je de Eifel natuurlijk ook gaan ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park Eifel

De zon opzoeken

Bij Dormio Resort Berck-sur-Mer geniet je heerlijk in de Franse zon, maar ook van het strand! Op slechts 900 meter van het resort ligt het strand met een ontzettend gezellige boulevard met daaraan vele restaurants, terrassen, winkels, en voor wie graag een gokje waagt, een casino. Ook prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en schilderachtige dorpjes tref je aan de Opaalkust. Kortom, het is echt de perfecte plek om te genieten op zijn Frans en om een echt vakantiegevoel te beleven!

Heb je door dit blog zin gekregen om er deze zomer eens lekker tussenuit te gaan? Bekijk dan al onze vroegboekkortingen van 2023 en profiteer van kortingen tot wel 50 procent!

  • Naam
  • Email