6 x Verantwoord eropuit in het nieuwe normaal!

Geschreven op 8 mei, 2020
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Natuur, Nederland, Zomer
6 x verantwoord eropuit

Hotels en vakantieparken hebben de deuren nooit hoeven sluiten, maar het kwam er natuurlijk wel van. Want mensen moesten vooral thuisblijven en wisten dat onder andere terrassen en vele winkels dicht waren. Je wilt tenslotte ook iets leuks ondernemen in de omgeving als je een hotelletje pakt. We weten inmiddels, dat mensen weer uitjes kunnen en willen maken. Lekker wandelen in de natuur, uitwaaien op het strand of winkelen in de grote steden. Maar wel volgens richtlijnen – het ‘nieuwe normaal’ – en in eigen land! Waar moet je dan eigenlijk zijn?

Het antwoord kun je zelf bedenken, maar vooruit: bij Voordeeluitjes.nl! We zijn altijd al goed geweest in vakanties dichtbij. Bovendien zijn we de afgelopen tijd heel hard bezig geweest, om jou duidelijkheid te geven op onze site. We brachten in kaart welke locaties ‘coronaproof’ zijn. Dat zie je op de pagina’s van de locaties zelf, maar ook op speciale pagina’s waarop alle hotels en vakantieparken staan, die met de gedane aanpassingen klaar zijn om jou  te ontvangen!

Ontdek juist nu fietsprovincie Drenthe!

Wil je er even lekker tussenuit, voor prachtige wandel- of fietstochten door de Drentse natuur? Dan kun je prima terecht bij Hotel Eeserhof, midden op de Hondsrug. Het heeft er veel aan gedaan om jou verantwoord te kunnen verwelkomen. Denk aan de nodige desinfectiemiddelen én mogelijkheden om te eten in het hotel (via een speciale serveerkar). Liever recreëren op een gezellig en coronaproof vakantiepark? Dan is je hele gezin van harte welkom bij Vakantiepark Westerbergen, dat als een van de eerste parken duidelijk zichtbare maatregelen trof, zoals onder andere plexiglas bij de check-in en de mogelijkheid tot het afhalen of laten bezorgen van maaltijden.

Verken het Zuid-Limburgse heuvellandschap

Zo lijkt het net of je even in het buitenland bent! Restaurant-Hotel de Potkachel is een kleinschalig hotel in Berg en Terblijt, waar flink meer ruimte gecreëerd is en waar je – met aanpassingen – heerlijk à la carte kunt dineren. Zoek jij een leuk vakantiepark midden in de zuidelijke heuvels? Denk dan aan Buitenplaats de Mechelerhof Limburg. Vanaf dit park, dat onder andere flink inzet op extra schoonmaak en aangepaste looproutes, maak je de mooiste wandelingen in een vrij on-Nederlandse setting.

Vakantie op de Veluwe?

Dat kan op een verantwoorde manier bij Droompark de Zanding in Otterlo, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Men heeft hier de nadruk gelegd op extra schoonmaak en speciale looproutes. Het zal erom spannen of je een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum kunt brengen, maar zeker is dat je lekker rond kunt struinen door Nederlands meest bekende en geliefde natuurgebied.

Geniet van zon en zee in Zeeland

Ook Strandhotel Westduin in Vlissingen kun je met een veilig gevoel binnengaan. Hier zijn legio maatregelen getroffen. Zo kun je je inschrijven voor faciliteiten en gerust plaatsnemen in het restaurant, waar flink veel ruimte vrijgemaakt is. Afhalen van een maaltijd is tevens een optie. Dit hotel heeft bovendien een ideale ligging: drie kilometer van de stad Vlissingen en slechts 50 meter van het strand. Hier kun je na al dat thuiszitten lekker uitwaaien!

Boeken met slag om de arm

Je bent er nog niet zo zeker van of het verstandig is om op korte termijn iets te boeken? Begrijpelijk! Maar om te voorkomen dat straks alle leuke Nederlandse bestemmingen ‘uitverkocht’ zijn, zou je kunnen kijken bij onze hotels met soepele annuleringsvoorwaarden. Deze zijn te boeken met de garantie van kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst. Idee?

Onze eigen Oskar was onder andere bij Vakantiepark Westerbergen, om de corona-aanpassingen op beeld vast te leggen. Bekijk hier zijn filmpje!

  • Naam
  • Email