Tijd voor romantiek? Ga samen last minute een weekendje weg!

Heb je behoefte om er even samen tussenuit te gaan? Is een dag niet genoeg om op te laden, maar heb je ook niet veel vakantiedagen meer over? Boek dan een last minute weekendje weg! Vergeet de wereld om je heen op een hotelkamer met bubbelbad, ga op ontdekkingstocht over de Veluwe, laat je in de watten leggen in het wellnesscentrum of ontwaak op een luxe cruiseschip. Wanneer ga jij een romantisch nachtje weg? Wij hebben enkele aanraders verzameld!

1. Midden in de bossen bij Witte Berken Natuurhotel

Woon je in de stad, ben je toe aan een groene omgeving of heb je gewoon ontzettend veel zin om samen met je partner de Veluwe te ontdekken? Doen! Dit 4-sterrenhotel staat in het Gelderse Epe, grenst aan een landgoed en is het ideale startpunt voor een romantische wandel- of fietstocht over de Veluwe. De gastheer en -vrouw van het hotel nodigen je graag uit om ’s morgensvroeg met hen te wandelen of deel te nemen aan een fakkel- of wildspeurtocht in het weekend. Zij kennen de wijde omgeving, dus voor tips en mooie routes moet je bij hen zijn! Er zijn een tuinkamer met terras, een privétuinterras met schommelstoel én hotelkamers met sauna aanwezig. De avonden zijn er om marshmallows boven het vuur te roosteren; kan het nóg romantischer?

2. Net Jack en Rose op het ss Rotterdam

De romantiek van de Titanic, zonder het tragische einde? Jij vraagt, wij regelen! Stap aan boord van het ss Rotterdam en proef de nostalgie. Van de authentieke kamers tot het uitzicht op de skyline van Rotterdam en van de jaren 50-sfeer tot de originele patrijspoorten; werkelijk alles op het schip straalt romantiek uit. Voor een bijzonder nachtje weg kies je voor dit luxe 4-sterrencruiseschip, waarop het je aan niets ontbreekt. Er zijn restaurants, een terras, een bar en maar liefst twee escaperooms aan boord te vinden. Ahoy!

3. Simpel en authentiek bij Hotel Vakantiehoeve Simplevei

Simpelweg genieten, dat doe je bij Hotel Vakantiehoeve Simplevei. Waan je terug in de tijd in deze authentieke boerderij uit 1708, gelegen in het stoomstadje Simpelveld. Of je nu samen het Zuid-Limburgse Heuvelland gaat ontdekken, de steden Valkenburg en Heerlen bezoekt of geniet van speciaalbieren op het terras; het is hier uitstekend toeven. Fiets of wandel de natuur in of maak een ritje met de Miljoenenlijn, die je langs alle parels van dit prachtige zuidelijke stukje Nederland rijdt.

4. Stad en natuur bij Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Kun je écht niet kiezen wat je liever doet, een weekendje midden in de natuur of naar een bruisende stad? Geen probleem, ga voor een combinatie van beide! Bij dit hotel overnacht je in het gezellige Zoetermeer, op korte afstand van de bruisende stad Den Haag en het populaire strand van Scheveningen. Het hotel ligt tegenover het treinstation, dus je staat binnen een kwartier in Den Haag. Van daaruit is het wederom een kwartier met de tram voor je een romantische strandwandeling kunt maken. Vanuit het hotel fiets je ook zo natuurgebied ‘het Groene Hart’ in. Sluit de dag af met een drankje in de bar, op het gezellige terras of onder het genot van een smakelijk 3-gangendiner.

5. Abdij de Westerburcht: in de watten in Drenthe

Als een wellnessweekend jouw ideale romantische nachtje weg is, dan is het 4-sterren Abdij de Westerburcht een goede keuze. Naast het hotel vind je Vitalia Beauty & Wellness, waar je oneindig kunt baden, bubbelen en relaxen. Een rondje sauna doe je op het saunaplein, waar onder meer een Kelo-, zoutsteen- en stoomsauna je helpen stoom afblazen. Ben je in een romantische bui? Kies dan voor de hotelkamer met vrijstaand bad of een romantisch arrangement inclusief ontbijt op bed, een romantisch aangeklede kamer, een fles wijn, gratis lekkernij én een late check-out.

6. Slaap in de wereldberoemde Zaanse huisjes bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Uniek is het zeker, overnachten in de wereldberoemde Zaanse huisjes. Bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam vind je deze nostalgische kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Gaan jullie eropuit naar het nabijgelegen Amsterdam, ontdekken jullie de Zaanstreek of blijven jullie liever in het hotel? Een straf is het zeker niet, want in de hoteleigen Wellness Club zorgen de Finse sauna, het Turks stoombad, de tropische stortdouche en het binnenzwembad voor de nodige ontspanning. Sluit de dag af met smaakvolle gerechten in het restaurant of een drankje op het terras aan het water. Na dit last minute weekendje weg kunnen jullie er weer tegenaan!

  • Naam
  • Email