Spanje, Denemarken, Tsjechië: onze 7 verrassende, mooie vakantiebestemmingen!

Geschreven op 22 juli, 2022
Door

Volg je ons al een tijdje? Mooi! Dan heb je vast al heel veel bijzondere vakantiebestemmingen in Nederland, Duitsland en België voorbij zien komen in ons aanbod. Misschien heb je zelfs al wel eens een heerlijk weekendje weg bij ons geboekt. Wijnproeven langs de Moezel, een stedentripje naar Maastricht of lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust: bij ons ben je altijd aan het goede adres. Maar wist je dat je bij ons ook goed zit voor vakanties verder van huis? Dus pak die koffers maar in en zet koers richting Frankrijk, Spanje, Slowakije, Tsjechië, Denemarken, Hongarije of Zwitserland. Het is immers vakantie!

Frankrijk

Hmmm, het land van wijn en van kaas. Van zwoele zomeravonden aan het strand en van kilometers touren door het glooiende landschap. Het land waar joie-de-vivre is uitgevonden. Vive la France! Zo’n beetje heel Frankrijk is goed bereikbaar wanneer je met de auto op vakantie wilt. Zeker wanneer er bij aankomst een prachtige hotelkamer of een volledig ingerichte glampingtent op je staat te wachten! Flesje wijn erbij en de vakantie kan beginnen! Wil je de Franse Ardennen ontdekken? Dan is Country Camp Domaine des Messires misschien iets voor jou. Het park ligt ook nog eens nabij het bekende Straatsburg. Liever wat meer zonzekerheid? Rij dan nog een stukje door richting Monaco in het oosten of Bordeaux in het westen. Er is keuze genoeg!

Spanje

De keuze mag dan reuze zijn in Frankrijk, in Spanje ligt dat even wat anders. Daar kun je namelijk kiezen uit Country Camp Begur of Country Camp Begur. Juist, slechts één vakantiepark in ons aanbod. Maar hé, wat voor een! Je vertoeft hier aan de Costa Brava, ter hoogte van de geweldige, historische stad Girona. In een prachtig gebied dat is omgeven door heuvels begroeid met pijnbomen en acacia’s. En dat met de Middellandse Zee binnen handbereik. Ook op de camping zelf is veel vertier te vinden. Zo kun je er heerlijk uit eten onder het genot van Spaanse livemuziek en kunnen de kids hun hart ophalen in het zwembad, de dierenweide of op een van de vele speeltoestellen.

Slowakije

Net als in Spanje, is er ook in Slowakije slechts één bestemming te boeken: Bratislava. De hoofdstad van het land. Bij Vienna House Easy Bratislava overnacht je nabij de binnenstad. Waan je terug in de tijd dankzij de oude stadsmuren, prachtige barokgebouwen en al even mooie fonteinen. De schilderachtige steegjes en gezellige pleintjes en beklim de toren van het schitterende oude stadhuis voor een fenomenaal uitzicht over de stad. Naar een gezellig cafeetje of restaurant hoef je in de binnenstad overigens ook nooit lang te zoeken. Alles bij de hand voor een topstedentrip dus!

Tsjechië

In het rijtje met mooie vakantiebestemmingen kan Tsjechië niet ontbreken. Het land vol UNESCO-werelderfgoed, weelderige natuur en natuurlijk het land van de pils! Ja, ja, met Voordeeluitjes.nl kun je niet alleen heel voordelig overnachten in Tsjechië, ook het leven daar kost beduidend minder dan thuis. Een halve liter koud pils voor 2 euro? Tuurlijk! Na zdravi! Je kunt bij ons kiezen voor een leuk vakantiepark in de Zuid-Bohemen aan het water. Maar ook voor een park in het noorden van het land, nabij de grens met Duitsland, midden in de natuur. Dit laatste vakantiepark is een extra bijzondere vakantiebestemming. Vodatent Camping de Regenboog is namelijk een christelijke camping. Op zondag heb je hier de mogelijkheid om samen te komen en stil te staan bij het geloof.

Denemarken

Over mooie, weelderige natuur gesproken… Het ruige en authentieke Denemarken is prachtig! Op het schiereiland Jutland hebben we meerdere vakantieparken direct aan of nabij het water en ook de bossen zijn hier nooit ver weg. Klim over de grote, tekenende duinpartijen en geniet van de zilte zeelucht. Wanneer het mediterrane klimaat je niet zo ligt, je wel houdt van de kust en de natuur, je houdt van gezellige steden en dorpen vol cultuur en je met de auto op vakantie wilt, zoek dan niet verder: Denemarken is dé bijzondere vakantiebestemming voor jou!

Hongarije

Op slechts een uurtje rijden van hoofdstad Boedapest vind je Landal Résidence Duna. Een vakantiepark waar heel de familie een geweldige vakantie zal beleven. Je verblijft in een volledig uitgerust appartement, omgeven door prachtige landschappen, bezienswaardigheden en attracties. Als gast heb je ook nog eens gratis toegang tot het spa-centrum. Laat je in de watten leggen! En wie dacht dat je voor goede wijn alleen in Frankrijk of aan de Moezel moet zijn heeft het mis. Bezoek wijnstreek Neszmély en bewonder de prachtige omgeving onder het genot van een fris Hongaars wijntje!

Zwitserland

Waarschijnlijk wist je al wel dat je voor vakanties naar Duitsland en Oostenrijk goed zit bij ons. Maar wist je dat je ook je koffers kunt pakken om naar Zwitserland te rijden? Midden tussen de Alpen kun je je hier de koning van de bergen wanen. Verkoeling nodig? Beide appartementencomplexen zijn van Landal en liggen nabij een prachtig meer waar heerlijk in gezwommen kan worden. Bovendien kom je hier ultiem tot rust in de sauna, terwijl de kinderen ravotten in het zwembad, de speeltuinen of in de natuur natuurlijk. Voor welk Landal vakantiepark in Zwitserland je ook kiest: hier vind je het Zwitserse land op z’n best!

  • Naam
  • Email