Voor romantisch overnachten moet je hier zijn; bekijk onze 10 huwelijksreis hotspots!

Heb je de huwelijksdag al achter de rug en zoek je nog een perfecte locatie voor een intieme afterparty, als ideaal startschot voor vele plezierige huwelijksjaren? Droom dan weg bij de onderstaande top 10 van huwelijksreis locaties en wie weet ga jij binnenkort ook romantisch overnachten! Vliegtickets zoeken? Welnee! Vind de romantiek lekker dichtbij! Ook als je al jaren getrouwd bent, zijn dit de beste plekken voor een tweede of misschien wel derde huwelijksreis! Een mooi huwelijk kan immers niet vaak genoeg gevierd worden!

Romantisch overnachten in Boekelo

Bij Resort Bad Boekelo is een luxe overnachting in een prachtig appartement met terras mogelijk, op een rustige plek midden in het Twentse coulisselandschap. Ga voor dat heerlijke verwenweekendje met z’n tweetjes, beginnend met een rondje langs sauna, stoombad en binnenzwembad. Aangevuld met een heerlijke massage? In het sfeervolle restaurant Moods ga je daarna natuurlijk romantisch dineren. Om in een – zo mogelijk – nog betere mood te komen, proosten jullie op de eeuwige liefde met een aperitiefje bij de open haard!

Een honeymoon op z’n Twents

Aan de rand van het Overijsselse kunststadje Ootmarsum, mooi ingekapseld tussen de Twentse landerijen, vind je Hoeve Springendal. De romantiek zit ‘m hier in de schitterende natuur van het Springendal en de nostalgie die de hoeve uitstraalt. Hier verblijf je, weg van alle hectiek, in een mooi appartementje voor twee. Je laat je eventueel rondrijden in een huifkar! Maar eerst verras je je kersverse echtgen(o)ot(e) natuurlijk met een liefdevol ontbijt op bed, in jullie tijdelijke liefdesnestje.

Romantisch-overnachten-picknick-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Nog meer romantische hotspots in het oosten

Landgoed Rhederoord in De Steeg is een echte droomlocatie. Pas getrouwd? Dan lijkt deze Gelderse prachtplek ontworpen voor het vieren van je huwelijk! Met geweldige uitzichten over de uitlopers van de IJsselvallei, het Nationaal Park Veluwezoom als buur en een voortreffelijke biologische keuken aan boord, is dit 18e-eeuwse landhuis geknipt als honeymoon hotspot! Ook hot voor een honeymoon is het landelijk gelegen hotel De Swarte Ruijter, midden op de Holterberg, met een oase van rust en natuurschoon in en om deze rietgedekte villa!

Een romantische overnachting in het bourgondische zuiden

Bij Kasteel Doenrade komen dromen uit. Vorstelijk overnachten en dineren in een historisch kasteel klinkt behoorlijk romantisch, niet? Verscholen in de natuur van Limburgse bossen en landerijen biedt dit pareltje onder de hotels – met sauna en schitterend kasteelterras – een uniek decor voor een romantisch weekend weg.

Romantisch-overnachten-Kasteel-Doenrade-Voordeeluitjes-VakantieblogRomantisch-overnachten-Kasteel-Doenrade-2-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Honeymoon pas compleet met bruidssuite?

Wil jij het ‘all the way’ hebben, compleet met bruidssuite? In hoge sferen zijn jullie natuurlijk al, maar willen jullie ook op hoogte genieten van heerlijke diners en panoramische uitzichten op de stad? Overweeg dan zeker een romantische overnachting in het WTC Leeuwarden, waar een trendy skybar en een heerlijke wellness bij zullen dragen aan een geslaagde huwelijksreis. Ook Badhotel Rockanje aan Zee met prachtige ‘Duinsuite’, speciaal voor net in de echt verbonden tortelduifjes, is een aanrader voor romantici. Moet de grote dag nog plaatsvinden? Op deze Zuid-Hollandse kustlocatie kan ook prima de bruiloft zelf gevierd worden! Hier waan je je voor even ver weg van de buitenwereld.

Waarom niet op huwelijksreis naar het noorden?

Want in sommige gevallen gaat er niets boven Groningen. Bij Hotel Resort Landgoed Westerlee kun je romantisch overnachten in een monumentale herenboerderij. Deze heeft een prieeltje, een rozenpad en een bruidshuisje, een oprijlaan, een boomgaard en prachtige uitzichten over de omliggende landerijen. Leer hier het onbekende en betoverende Groningen kennen!

Romantisch-overnachten-prieel-westerlee-Voordeeluitjes-VakantieblogRomantisch-overnachten-Moezel-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Romantisch overnachten in Duitsland

Wanneer je aan de Moezel denkt, komt meteen een romantisch beeld bij je op. Vaak niet onterecht! Neem maar eens een kijkje bij Boutique Hotel Villa Melsheimer, direct gelegen aan deze rivier. Dit leuke en kleinschalige hotel, bestaande uit enkele historische villa’s, staat in het pittoreske Duitse wijnstadje Reil, waarvan de omgeving wordt gedomineerd door kronkelige wandelpaden en talrijke wijngaarden. Als dat geen romantische overnachtingen belooft!

Romantisch-overnachten-verliefd-stel-Voordeeluitjes-VakantieblogRomantisch-overnachten-Terhills-hotel-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Vier de liefde in België

Het Terhills Hotel in het (Belgisch) Limburgse Maasmechelen ziet er majestueus uit, alleen al vanwege de indrukwekkende entree. Maar je hoeft echt geen blauw bloed te hebben, om hier te mogen overnachten! Als kersvers koppel ben je van harte welkom op deze huwelijksreis hotspot! Wil je tijdens je romantische tripje omringd worden door schoonheid, stijl en comfort? Dan is dit een ware aanrader! Kun je het echt niet laten om te shoppen tijdens je honeymoon? Weet dan, dat Maasmechelen Village verleidelijk dichtbij is…

Uiteraard kan deze lijst met huwelijksreis hotspots nooit volledig zijn. Wil je zien welke suggesties Voordeeluitjes.nl je nog meer biedt op het vlak van mooie huwelijksreislocaties? Ontdek dat je ook romantisch overnachten kunt op zeer bijzondere plekken!

  • Naam
  • Email