Nog geen plannen voor de vakantie? Ontdek de voordelen van glamperen!

Geschreven op 15 mei, 2023
Door
  Geplaatst in Kamperen

Overnachten in of nabij de natuur, genieten van de vrijheid en ontsnappen aan het drukke leven? Denk eens aan glamperen en ervaar het kampeergevoel! Of je nu in eigen land wil glamperen of naar het buitenland gaat, slapen op een glamping kan overal. Bovendien is het erg gezond, door de vele frisse lucht die je inademt. Lees hier alle voordelen van de luxere variant van kamperen, glamperen, en boek jouw overnachting op een camping, glamping of vakantiepark!

Een kampeervakantie begint al zodra je de auto instapt. Maak van de reis een roadtrip bestaande uit goede muziek en gezellige autospelletjes. Hierdoor ervaar je onderweg al een vakantiegevoel. Doordat je met je eigen vervoer reist, ben je flexibel en kun je alles meenemen wat je mee wil hebben. Dat is nog eens dichtbij genieten! Voordeeluitjes.nl biedt vakantieparken en campings in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Denemarken. Door het grote aanbod is er voor iedereen wat wils! Kies je voor een camping midden in de natuur bij Country Camp, een unieke glamping vakantie bij Villatent of overnacht je in de ingerichte safaritenten van Vodatent?

Luxe kamperen: glamperen

Twijfel je of kamperen wel iets voor jou is en geniet je stiekem erg van luxe? Ga glamperen! Geen gedoe met een tent opzetten maar volledig onthaasten in een ingerichte safaritent met eigen keuken en eigen sanitair op een glamping. Slaap op normale bedden in plaats van luchtbedden en bepaal zelf hoe luxe je jouw kampeerervaring maakt. Overnacht je op een glamping, dan geniet je van alle voordelen van kamperen, zoals het buiten leven en het vergeten van de tijd, maar dan iets luxer!

Geniet van natuur en vergeet de tijd

Kies je voor glamperen, dan overnacht je bijna altijd in of nabij de natuur. Hierdoor word je ’s ochtends gewekt door fluitende vogels, krijg je extra zuurstof binnen en geniet jouw lichaam van de zon, wat weer zorgt voor de aanmaak van extra vitamine D. Doordat je vakantie viert in de natuur ben je automatisch meer buiten en ervaar je het buitenleven maximaal. Gegarandeerd onthaasten en ontstressen!

Veel buiten zijn betekent ook vaak het besef van tijd vergeten. Hierdoor leef je echt in het moment en ontsnap je aan de verplichte zaken van je dagelijks leven. Je bent echt even samen en hebt weinig afleiding. Speel overdag gezelschapspelletjes met elkaar en ontspan ’s avonds bij een kampvuur, terwijl er boven je een heldere sterrenhemel verschijnt.

Ontmoet nieuwe mensen

Wist je dat kamperen en glamperen in Nederland of het buitenland een heel sociale bezigheid is? Zo leer je op een camping of vakantiepark sneller nieuwe mensen kennen en ben je in een sociale omgeving. Op de vakantieparken worden tevens vaak vele activiteiten georganiseerd, zoals gezellige avonden met diner of een uitje in de natuur. Dit zijn de perfecte momenten om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast gebruik je dezelfde faciliteiten als je buur, zoals de verse broodjesservice ’s ochtends, waardoor je elkaar overal tegenkomt. Erg gezellig dus!

Enthousiast geworden door dit blog en wil je deze vakantie glamperen of overnachten op een vakantiepark? Voordeeluitjes.nl biedt diverse vakantieparken en campings, dus er is voor ieder wat wils!

  • Naam
  • Email