Er even kort tussenuit? Boek een minivakantie!

Geschreven op 3 april, 2023
Door
  Geplaatst in Tips & uitjes

Meermaals per jaar kort op vakantie, in plaats van eenmaal per jaar een aantal weken achter elkaar; minivakanties! Minivakanties zijn korte vakanties, een midweek of lang weekend weg, waarbij je er even heerlijk tussenuit gaat. Onthaast tijdens een korte vakantie in eigen land of steek de grenzen over. Geniet in de stad, in de natuur, aan het strand of op het water van een 4-daagse vakantie of 5-daagse vakantie bij een hotel! Liever een gezellige tijd beleven op een vakantiepark? Ook hier kunt u heerlijk vier dagen of vijf dagen weg.

Een lange vakantie is dus helemaal niet nodig. Tijdens een paar dagen weg kun je er echt even uit en het gevoel hebben écht weg te zijn. Dus ben je toe aan vakantie maar heb je geen tijd om een hele week vrij te nemen? Boek dan een minivakantie! Daarnaast kun je de feestdagen goed gebruiken om eropuit te gaan. Plan de vrijdag na Hemelvaart of de dinsdag na Pinksteren vrij, en je kunt al vier dagen opladen.

Ga je voor een korte stedentrip, waarbij je mooie, vaak historische bezienswaardigheden kunt bewonderen, een aantal dagen cultuur kunt snuiven in musea of heerlijk kunt shoppen? Of kies je voor een vakantie in de natuur? Ga een aantal dagen heerlijk wandelen of fietsen in het bos of maak strandwandelingen aan de kust. Bovendien kun je kiezen voor een wellnessvakantie, waarbij je volledig kunt ontspannen. Ook tijdens een kortere vakantie kun je naar het buitenland, mocht je ons eigen land al verkend hebben. Bezoek onze oosterburen, ga zuidelijker naar bijvoorbeeld België of Frankrijk of bezoek het bergrijke Oostenrijk. Bovendien is het vaak onbekendere Luxemburg een aanrader!

Na een dag waarbij nieuwe herinneringen zijn gemaakt of je volledig onthaast bent kun je ontspannen op een hotelkamer of op het vakantiepark. Ga je voor een hotel, kies dan voor het arrangement dat bij jouw behoeftes past en smul van ontbijt en diner, of kies voor alleen een overnachting. Ook een all inclusive minivakantie is mogelijk.

Logies

Ben je van plan er veel opuit te gaan tijdens je minivakantie, kies dan voor een logies arrangement. Hierbij kies je voor alleen een hotelovernachting en kun je buiten de deur ontbijten, lunchen en dineren. Ontdek de leukste hotspots voor een hapje en een drankje en zie nog meer van de omgeving of de stad.

Halfpension

Overnachten én smullen van ontbijt en diner, dan is een halfpension arrangement iets voor jou. Over het ontbijten en dineren hoef je je geen zorgen te maken. Niet zoeken naar een plaats om te eten na een lange dag in de stad of natuur, maar gewoon neerstrijken in een hoteleigen restaurant. Ga je er overdag opuit, om de natuur te verkennen, cultuur op te doen of een stad te bewonderen, dan kun je onderweg zelf kiezen waar je gaat genieten van de lunch.

All inclusive

Onbezorgd genieten van je minivakantie? Ga dan voor een lang weekend of midweek all inclusive! Ontbijt, lunch, diner en drankjes zijn inbegrepen. Alcoholische dranken en tussendoortjes zijn niet altijd inbegrepen, dit verschilt per locatie. Kies je voor een all inclusive vakantie, dan hoef je het hotel niet uit! Ontspan en onthaast in het hotel, kom volledig tot rust en maak je nergens zorgen om, want er wordt voor je gezorgd!

Enthousiast geworden over minivakanties? Bekijk de 4-daagse arrangementen en 5-daagse arrangementen van Voordeeluitjes.nl bij hotels en ga er even heerlijk kort opuit. Liever naar een vakantiepark? Ook hier kun je er lekker 4 dagen of 5 dagen tussenuit.

  • Naam
  • Email