Lekker eropuit in de voorjaarsvakantie? Dit zijn de leukste uitjes!

Geschreven op 13 februari, 2023
Door
  Geplaatst in Nederland, Tips & uitjes, Voorjaar

De voorjaarsvakantie staat voor de deur! De tijd om er even lekker opuit te gaan met het hele gezin en te verblijven in een vakantiepark in eigen land. Combineer het met een uitje naar bijvoorbeeld een dierentuin of pretpark en dan wordt het een prachtige voorjaarsvakantie!

Beekse Bergen

Altijd al op safari gewild? Dan is bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in de voorjaarsvakantie echt een aanrader. Ontdek hier de prachtige natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Ga bijvoorbeeld op safari met je eigen auto, ga mee met de bootsafari of bussafari of trek je wandelschoenen aan en ga zelf op avontuur met de wandelsafari. Je hoeft je bij een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen ook niet te vervelen, want er is een uitstekende combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud.

Een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen combineren met een heerlijk verblijf aan de oevers van het Victoriameer in Hilvarenbeek? Boek dan een verblijf bij Lake Resort Beekse Bergen. Goed nieuws: een dagje Safaripark zit bij de prijs inbegrepen! Liever een ander vakantiepark in de buurt? Kijk dan hiertussen of er vakantiepark is die aansluit op jouw wensen!

Madurodam

Ontdekken waar het kleine Nederland groot in is? Ga dan in de voorjaarsvakantie naar Madurodam, een stad vol met attracties, doe-dingen en miniaturen. Bovendien is Madurodam voor kinderen echt een fantastisch dagje uit! Zo kun je er zelf energie opwekken bij de windmachines, waarna je een kijkje kunt nemen bij de windmolens en Kinderdijk, één van de mooiste dorpen van Nederland. Ook kun je de allerkleinste kermis van Nederland bezoeken. Draaimolens, een achtbaan, een reuzenrad en ook botsauto’s zijn er te zien op deze kleine kermis. Ontdekken waarom de havens voor Nederland belangrijk zijn? Ga dan in Madurodam naar de haven van Rotterdam, waar je als echte havenmedewerker je handen uit de mouwen mag steken!

Zoek je een leuk vakantiepark in de nabijheid van Madurodam? Denk dan eens aan Roompot Vakantiepark Kijkduin, direct achter de duinen bij Kijkduin. Liever een ander vakantiepark in de omgeving van Den Haag/Madurodam? Check hier of er een vakantiepark is die aansluit bij jouw voorkeur.

WILDLANDS Adventure Zoo

Altijd al een wereldreis willen maken in één dag? Dan moet je in de voorjaarsvakantie naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen gaan! Ontdek de jungle, ga op safari en krijg een impressie van de ijzige kou op de Noordpool. Maak een boottocht over Rimbula River en ontdek de dieren vanaf het water en ga op Seranga Safari door het liefgebied van onder andere de zebra’s, de neushoorn en giraffes. Nog niet spannend genoeg? Beleef dan een sensationele rit door de oude mijn Tweestryd in Serenga.

In de voorjaarsvakantie in de buurt van WILDLANDS Adventure Zoo verblijven? Kijk dan hier of er een leuk vakantiepark voor je tussen zit!

Spoorwegmuseum

Het staat bekend als ‘het leukste station van Nederland: het Spoorwegmuseum in Utrecht. Je ontdekt hier hoe de trein de wereld heeft veranderd. Naast een levensecht station tref je hier een theater, spannende attracties, wisselende tentoonstellingen, maar ook diverse evenementen. Maak bijvoorbeeld een spannende rit in de Stalen Monsters, ga op reis door de tijd in De Vuurproef en bekijk De Arend, de eerste stoomlocomotief van Nederland. Bij het Spoorwegmuseum is voldoende te doen om een leuke dag uit te beleven!

Wil je tijdens de voorjaarsvakantie verblijven in een vakantiepark nabij het Spoorwegmuseum? Bekijk dan hier ons aanbod aan vakantieparken rondom Utrecht.

Winter Efteling

De Efteling is nog tot en met 5 maart 2023 omgetoverd tot een betoverende winterse wereld vol met warmte en gezelligheid. Tijdens de voorjaarsvakantie is het dus echt het laatste moment om een bezoek te brengen aan de Winter Efteling. Je beleeft dit het beste op de Warme Winter Weide, waar je bij de knisperende Vreugdevuren lekker kunt opwarmen met warme kop chocolademelk of een glaasje glühwein. Ook kun je diverse spelletjes bij een van de verschillende chalets of nog even de schaatsbaan op om een paar rondjes te schaatsen. Een warme kop speciale erwtensoep mag hierbij natuurlijk niet ontbreken! En als je dan toch in de Efteling bent, kun je maar beter ook gelijk attracties als Baron 1898, Symbolica en Fata Morgana meepakken.

Nog op zoek naar een leuk vakantiepark in de omgeving van Kaatsheuvel en de Efteling? Bij Europarcs Kaatsheuvel en Landal Kaatsheuvel verblijf je op loopafstand van de droomwereld die de Efteling is. Liever een ander vakantiepark in de buurt? Kijk dan hier.

Wil je er wel graag opuit in de voorjaarsvakantie maar wil je liever verblijven in een hotel? Voordeeluitjes.nl heeft ook voor hotels in de voorjaarsvakantie de beste arrangementen!

  • Naam
  • Email