Een onvergetelijke Valentijnsdag beleven? Dit zijn de leukste tips voor een romantische Valentijn!

Geschreven op 6 februari, 2023
Door
  Geplaatst in Nederland, Tips & uitjes, Voorjaar

De meest liefdevolle dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag! Het is dé dag om jouw geliefde te laten weten waarom hij of zij de allerleukste en allerliefste is. Ga lekker romantisch uit eten met je geliefde, plak er een overnachting aan vast of maak er gewoon een leuke en gezellige trip van! In dit blog enkele suggesties voor een onvergetelijk Valentijnsuitje!

Lekker uit eten

Veel koppels kiezen ervoor om met Valentijnsdag gezellig ergens te gaan tafelen. Dat is natuurlijk een uitstekend idee. Even een avond niet zelf in de keuken staan, maar gewoon lekker verwend worden. Liefde gaat door de maag, dus dit is een win-winsituatie. Plak er vervolgens een romantische overnachting aan vast en je zit gebakken! Enkele aanraders zijn Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte en Landgoed Overste Hof in Landgraaf.

Romantisch weekendje weg

Hoewel Valentijnsdag dit jaar op een dinsdag valt, kun je er natuurlijk wel in het weekend voorafgaand aan dé dag van de liefde romantisch opuit gaan. Dan maak je er gewoon een liefdevol weekend van! Wil je het helemaal goed aanpakken? Verras je partner dan met een hotelkamer met een bubbelbad. Want zeg nou zelf, wie wel er nou niet lekker romantisch ontspannen tussen de bubbels?

Wellness

Toevallig vrij deze Valentijn en wil je iets leuks doen tijdens deze romantische dag? Overweeg dan een uitje naar de wellness! Geniet lekker in de sauna, de stoomcabine en het zwembad of laat je masseren. Aan het eind van de dag ben je weer helemaal relaxed en klaar om er weer tegenaan te gaan. Misschien heeft het hotel van jullie keuze wel een wellness. Maak er vervolgens samen een gezellig en rustig dagje van en geniet optimaal tijdens Valentijnsdag!

All-in genieten

Wil je helemaal een zorgeloze Valentijn beleven en al het bovenstaande in één? Ga er dan all inclusive opuit en word even helemaal ontzorgd! Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, een goed verzorgde lunch en een heerlijk diner. Ook veel drankjes zijn inbegrepen. Ga voor all-in in Nederland of kies voor Duitsland. Je kunt volledig genieten en je richten op de fraaie omgeving van je hotel en de leuke activiteiten.

Cadeau

Hoewel een grote groep Nederlanders Valentijnsdag commerciële onzin vindt, is het natuurlijk nooit verkeerd om je geliefde een leuk cadeau te geven. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt en er zijn diverse mogelijkheden. Denk aan een prachtige bos rozen, een lekkere doos bonbons, of ga voor iets persoonlijks als de lievelingsparfum van je geliefde. Zo maak je Valentijnsdag voor je geliefde nog net een beetje meer bijzonder.

Heb je door dit blog zin gekregen om er met Valentijnsdag romantisch opuit te gaan? Bekijk dan onze Valentijn-arrangementen en beleef een Valentijn om nooit meer te vergeten.

  • Naam
  • Email