5x leuke dingen om te doen met je vrienden

Geschreven op 14 september, 2021
Door
Vrienden-Vriendenweekend-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Soms is het daar gewoon tijd voor: een minivakantie met vrienden, een vriendinnenweekend of een dagje op stap met je vriendengroep. Tijdens zo’n lang weekend hebben jullie eindelijk tijd om die diepgaande gesprekken te voeren waar jullie normaal niet aan toekomen, die stad te ontdekken die al lang op jullie bucketlist staat of die welverdiende wellnessvakantie waar te maken. Wat zijn de leukste dingen om te doen met je BFF? Wat is the place to be? Wij helpen je op weg!

Op citytrip

Samen met je vrienden de stad doorstruinen, een boottocht over de grachten maken, een museum bezoeken en tot slot in een cafeetje neerploffen om een welverdiend biertje of wijntje te nuttigen. Zie je het al voor je? Met de stedentripdeals beleef je zo’n weekend ook nog eens voordelig! Ga bijvoorbeeld een weekendje naar het eigenzinnige Gent, Groningen of het bruisende Amsterdam. Niet vies van een beetje luxe? Dan is een verblijf op het ss Rotterdam een uitstekende keus.

Wijnen, wijnen, wijnen

Als je denkt aan leuke dingen om te doen met je BFF, dan is een wijntour misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar leuk is het wel! Overnacht in een hotel met uitzicht over de wijngaarden in het Duitse Hessen en boek een arrangement inclusief rondleiding en wijnproeverij. Of kies voor een hotel midden in de prachtige Loirestreek, uiteraard ook inclusief wijnproeverij-arrangement. Proost op jullie vriendschap!

Wellnessweekend

Vriendschap is samen lachen, samen huilen en… samen ontspannen! Maak een keuze uit onze voordelige wellnessarrangementen en ga een ontspannen vriendinnenweekend tegemoet. Van Limburg tot Flevoland en van Friesland tot Noord-Holland; er zijn tal van hotels die uitgebreide wellnessfaciliteiten aanbieden. Neem een duik in het zwembad, warm op in de sauna en blaas stoom af in het Turks stoombad. Dit weekend hoef je helemaal niets!

Aan het water

Voor een actief weekendje weg met vrienden, ga je een weekend naar een vakantiepark of hotel aan het water. Strandhotel Westduin staat in het natuurgebied Westduin, op 50 meter van de zee en het strand. Maak een vaartocht, ga vissen, (kite)surfen, duiken, snorkelen, waterskiën of wakeboarden. Suppen of kajakken zijn iets rustigere watersporten, maar nog steeds een echte uitdaging! Samen het terras op of de kroeg in is na zo’n actieve dag ook geen straf.

Dagje dierentuin of attractiepark

Dolle pret in de wildwaterbaan, gillen tijdens een vrije val of de schattigste dieren bekijken; bij sommige hotels krijg je korting op de toegang van een dierentuin of attractiepark of de entree zelfs helemaal gratis. Is samen op wereldreis net iets te ver gegrepen, ga dan naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Spanning en sensatie beleef je in Walibi of Slagharen en sprookjes komen tot leven in de Efteling. Dat vrienden- of vriendinnenweekend zullen jullie nog lang onthouden!

  • Naam
  • Email