Kijk nú voor de meest verrassende last minutes in de buurt!

Geschreven op 29 juli, 2022
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Nederland, Zomer
EuroParcs Resort Zuiderzee

Toch maar niet naar het buitenland deze zomer? Vanwege lange wachtrijen op de vliegvelden en de torenhoge benzineprijzen kiezen velen voor een leuke stad of streek dichtbij. Het wordt wél een opgave om nog beschikbare bestemmingen te vinden, maar geen nood. We gaan je een handje helpen. Weten welke last minutes in Nederland nog te boeken zijn, of net over de grens? Lees het in dit blog!

Last minute de kust of het water opzoeken

Jij dacht dat onze kust in de zomervakantie al wel volgeboekt zou zijn? Nou, niet helemaal! Kijk maar bij de leuke last minute bungalows en ontdek dat er op diverse Zeeuwse eilanden nog vakantieparken met beschikbare bungalows, chalets of villa’s zijn. Al moet je er wel heel snel bij zijn! Ook op de Wadden, aan de Noord- en Zuid-Hollandse kust en in Flevoland zijn er op korte termijn nog huisjes vrij. Ga vandaag nog bedenken of het een last minute vakantie Nederland wordt, op bijvoorbeeld Oostappen Vakantiepark Marina Beach in Zeeland, op EuroParcs Zuiderzee aan het Veluwemeer in Biddinghuizen, of op Landal Beach Park Texel in De Koog. Dit is slechts een greep uit de parken waar (op dit moment in ieder geval) nog sprake is van beschikbaarheid in augustus!

Al aan een last minute fietsvakantie in Nederland gedacht?

Tijdens een fietsvakantie in eigen land zie je elke dag enkele prachtige pareltjes van een bepaalde streek of provincie. Het is beleving pur sang! Bovendien krijg je dagelijks je portie beweging, zonder dat het echt pijn doet. Je hebt het niet eens door, dat je aan het einde van de dag meer dan 50 kilometers op de teller hebt staan! Dus wil je deze zomer nog je eigen ‘Tour de Drenthe’ of ‘Tour d’ Overijssel’ rijden? Dan is dat zonder meer mogelijk. Al zijn de aankomstdata in de komende maand dun bezaaid. Augustus biedt nog maar een paar opties voor deze verrassende last minute in de buurt. Kijk snel!

Last minute hotel Nederland met leuke extra’s

Was een vakantie in eigen land ook niet jouw eerste keus en wil je daarom extra uitpakken tijdens een spontane last minute in de buurt? Zoek je dus vooral een luxe of bijzondere last minute hotelovernachting in Nederland? Als het voor jou een onsje meer mag zijn, dan kies je bijvoorbeeld voor een kamer met bubbelbad of een fraai hotel met uitgebreide spa. Denk aan het 4-sterrenhotel Abdij de Westerburcht in het Drentse Westerbork, waar je met de neus in de boter valt. Want: kamers met airco en bubbelbad, een wellness in het hotel en een groot verwarmd terras met loungebanken! In augustus ben je op diverse data nog van harte welkom!

Last minute midden in het groen

Nog een leuke last minute in de buurt? Het 4-sterren Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum, midden in de bossen. Ga voor die kamer in een monumentale villa, compleet met kingsize bed en bubbelbad! Binnenkort afreizen? Deze locatie heeft heel augustus nog wel plekjes vrij! En voel je niet opgejaagd, maar laat er ook zeker geen gras over groeien! Liever midden in het mooiste groen van Twente? Prik nu je datum in augustus, want bij het gemoedelijke Hotel Restaurant de Grote Zwaan in De Lutte heb je binnenkort zowel het prachtige Lutterzand als Landgoed Singraven op je gemakje te ontdekken!

Last minute in de buurt: net over de grens

Op zoek naar leuke, grensoverschrijdende last minutes in de buurt? Niet ver van onze grens ligt het charmante plaatsje Geel. Het heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een fijn stukje natuur buiten de stadsgrenzen. Én Hotel Verlooy! Ontdek vanuit je hotel de fraaie Belgische Kempen, waar heidelandschappen, zandgronden, dennenbossen en beekvalleien om je aandacht vechten! Jij gaat liever in oostelijke richting de grens over? Als je niet te ver wilt reizen en echt een vakantiegevoel wilt krijgen, doe je er goed aan om in Bad Bentheim neer te strijken. Ook dát kan last minute, want het nostalgische Hotel Bentheimer Hof heeft op korte termijn nog wel een sfeervolle kamer met heerlijke bedden voor je vrij!

  • Naam
  • Email