Toppers in eigen land – 5x de leukste hotels met terras!

Geschreven op 12 mei, 2021
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Nederland, Voorjaar, Zomer

Jij wilt even lekker op pad in eigen land, maar je hebt geen zin om alleen maar op je hotelkamer te borrelen of te eten? Als je dan tóch een leuk uitje wilt boeken in de komende periode, kies dan voor een hotel met heerlijk terras! Want dan kun je tenminste nog lekker buiten proosten! Wil jij in alle rust buiten zitten of heb jij het geweldige ‘mensen kijken’ zo gemist? Lees hieronder over de 5 leukste hotels met terras en bedenk nog even waar jij zalig neer wilt strijken…

Blik op de bruisende boulevard

Zin in een beetje decadentie? Waarom niet! Het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague – Scheveningen is een wereldberoemd hotel, dat direct aan de boulevard van Scheveningen gelegen is. Neem plaats op hét terras van Scheveningen en kijk direct uit op het strand en de golven! En ja, daar past wel champagne bij, een dure cocktail of een bourgondische lunch! En je hoeft hier echt niet te verbranden in de zon, want het grote zonnescherm houdt wel wat stralen tegen. Vanaf dit terras in Scheveningen is altijd wat te zien!   

Het plein der pleinen in A’dam

Op het Leidseplein een terras pakken? Het stijlvolle 4-sterren Hard Rock Hotel Amsterdam American staat direct aan dit meest bruisende plein in hartje Amsterdam. Het is gevestigd in een indrukwekkend monumentaal pand en heeft een gezellig buitenterras. Dit hotel ademt muziek, maar niet per se hardrock. Wist je dat Amy Winehouse en Van Halen hier ooit logeerden? Eenmaal buiten begeef je je meteen in het stadsgedruis, maar niet voordat je op het hoteleigen terras een heerlijke Leidsche Plein Kopstoot tot je hebt genomen!

Voortreffelijk verpozen op de Veluwe

Op je zoektocht naar hotels met een fraai terras kun je bijna niet om één regio heen. Op de Veluwe heerst namelijk rust, én er is genoeg ruimte voor prachtige, sfeervolle buitenterrassen! Kies je bijvoorbeeld voor een overnachting bij het 3-sterren Hotel de Witte Berken in Epe, dan krijg je er een fantastisch gelegen terras tussen het groen bij! Vooral na urenlange wandelingen of fietstochten door het paradijs dat Veluwe heet, is het fijn om echt bij te kunnen komen van de vele kilometers stappen of trappen. Met een lunch, koffie of verfrissend drankje in de hoteltuin, heb je meteen iets fraais om naar te kijken: de mooie vijverpartijen!   

Proosten in de Zeeuwse duinen

Ontwaar een prachtig duinlandschap en ruik alvast de zee, terwijl je aanschuift op het tuinterras van 4-sterren Strandhotel Westduin in Vlissingen! Bij dit prachtig gelegen hotel midden in de Zeeuwse duinen verbind je een boeiende stedentrip aan een strandvakantie. Na je strandwandeling strijk je neer bij Lounge @Eef of Bar Paal 15 voor heerlijke momenten aan zee. Maar heb jij lekker gewinkeld in bruisend Vlissingen, dan nodigen de gezellige terrassen aan het Bellamypark je van harte uit voor een fijne pauze!

Topper op Waddeneiland Vlieland

Nóg een leuke terrastip aan zee: het 4-sterren WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland! Jij bent niet bijzonder gecharmeerd van drukke boulevards en volgepakte terrassen? Kom dan beslist naar dit hotel op nog geen kilometer van Oost-Vlieland en trakteer jezelf op een luxe verblijf, fijne wellnessvoorzieningen én een heerlijke terrasstoel, van waaruit je weids uitkijkt op strand en zee! Misschien ga je het plaatsje Oost-Vlieland nog even verkennen? Ontdek dan de winkels en terrasjes aan de gezellige Dorpsstraat!

Pak ook eens een terras in Leiden, Haarlem, Arnhem of Utrecht. Van de vele terrassen in Nederland zijn deze erg populair! Ach, elke stad heeft wel een plein, waaraan je fijn kunt ‘terrassen’. Vele hotels in het aanbod van Voordeeluitjes.nl hebben bovendien coronamaatregelen getroffen. Zo gaan we ook nog steeds wijs op reis!

  • Naam
  • Email