Heb jij goede voornemens? Dit zijn onze ideeën voor een geweldig jaar!

Geschreven op 9 januari, 2023
Door
  Geplaatst in Tips & uitjes

Een nieuw jaar betekent vaak een lijst aan goede voornemens. Of je hier nu wel of niet aan meedoet, het is altijd goed om even stil te staan bij de dingen die je gezonder en gelukkiger maken. Én te bedenken dat je die bucketlist niet voor niets hebt gemaakt! Ook is het altijd leuk om terug te kijken. Wat waren jouw mooiste uitjes en herinneringen van het afgelopen jaar? Hieronder een aantal ideeën voor goede voornemens, zodat 2023 een geweldig jaar wordt met nog meer heerlijke nachten weg!

Sporten

Het nummer 1 voornemen van veel mensen heeft vaak te maken met sporten. Doe je aan fitness, maak dit dan extra leuk door het te combineren met een stedentrip! Tijdens het ontdekken van een stad zet je vaak veel stappen. Overnacht je ook nog in een hotel met fitnessfaciliteiten (en maak je daar gebruik van), dan ben je helemaal lekker bezig!

Een andere manier van sporten is een vakantie in de bergen. Ga eropuit naar de Duitse of Oostenrijkse bergen en geniet van een wandeling door de natuur, of ski of snowboard in de wintermaanden de piste af! Zo combineer je een leuke sport met een heerlijk uitje.

Vakantie

Is meer eropuit gaan door weekenden weg te boeken één van jouw goede voornemens? Uit onderzoek blijkt dat je gelukkiger wordt als je wat vaker en korter op vakantie gaat, in plaats van een keer per jaar een aantal weken. Plan dus om die drukke zomervakantie heen en ga er in het laagseizoen heerlijk een paar keer opuit. Mei, juni, september en oktober zijn bijvoorbeeld perfect voor Europese stedentrips. Het weer is dan nog goed, terwijl de meeste toeristen weg zijn. Een andere aanrader is om ergens naartoe te gaan waar je nog nooit geweest bent, en wat je misschien ook niet snel zou uitkiezen. Dit is vaak verrassend leuk!

Wellness

Het is altijd goed om genoeg te ontspannen en even aan de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen. Begin het jaar goed met een dagje wellness tijdens een uitje! Dit kan perfect in een hotel of op een vakantiepark met wellnessfaciliteiten. Geniet van een massage, kom tot rust in de sauna of zwem een aantal baantjes. Daarvoor en daarna kun je leuke steden ontdekken of de natuur in voor een fijne wandel- of fietstocht. Beter kun je het nieuwe jaar niet beginnen!

  • Naam
  • Email