Horror met Halloween: 5x griezelige uitjes

Geschreven op 17 oktober, 2019

Niet alleen de herfstvakantie ligt op de loer, op 31 oktober barst hét griezelfeest van het jaar weer los in Nederland: Halloween. De laatste jaren is dit themafeest ontzettend populair geworden en staat het land in het teken van trick or treat, verkleedfeestjes en pompoenen. Ook attractieparken pakken groots uit om jou alvast in de stemming te brengen. Benieuwd naar waar je moet zijn? Bekijk dan deze 5 griezeligste uitjes in de aanloop naar Halloween!

1.      Griezelen tijdens de Walibi Fright Nights

Wie aan Halloween denkt, komt al gauw uit bij de Walibi Fright Nights. En dat is niet voor niets! In oktober haalt Walibi alles uit de kast om jou de stuipen op het lijf te jagen. Het park is verdeeld in zeven Scare Zones waardoor je continu op je hoede moet zijn. Wil je echt een spannend avontuur beleven? Dan is een bezoekje aan een van de Haunted Houses of horrorshows zeker de moeite waard. Adrenalinekicks gegarandeerd! Krijg je er geen genoeg van? Dan kun je natuurlijk altijd terecht in de nabijgelegen Walibi Village. Kortom, jouw Halloween-avontuur begint bij Walibi!

Clown-Halloween-Voordeeluitjes.nl-Vakantieblog

2.       Halloween Party in Wunderland Kalkar

Ben je op zoek naar een echt griezelfeestje? Dan ben je bij Wunderland Kalkar aan het juiste adres. Op 26 oktober 2019 wordt het park omgetoverd tot de ultieme horrorplek, waarop je tussen alle bekende griezelfiguren een feestje kunt bouwen. In ieder geval wordt het gruwelijk gezellig waarbij iedereen zich van een duistere kant laat zien. Jij bent daar toch ook bij?

3.      Horror in Heksendoorn

Durf jij de strijd aan te gaan met Opperheks Odelia in Avonturenpark Hellendoorn? In oktober geniet je met de hele familie van magische horrorshows, waanzinnige attracties en kun je de spanning opzoeken in het Horror Hotel. Er is aan iedereen gedacht; zowel jong als oud kan genieten van het ultieme Halloween-avontuur. Ga er met de familie opuit tijdens de herfstvakantie en ga samen lekker griezelen!

Begraafplaats-Halloween-Voordeeluitjes.nl-Vakantieblog

4.      Proef de magie in Movie Park Germany

Zoek jij liever de magie op in Movie Park Germany? Ook in 2019 organiseert dit park weer een groot Halloween Horror Festival. Op dit festival worden er letterlijk doodsangsten uitgestaan tijdens de vele horrorshows, griezelige ritten in een van de attracties of een bezoekje aan de Halloweenhuizen. En wanneer je denkt dat je onschuldig op straat kunt lopen in Movie Park Germany, zul je nog verbaasd opkijken wanneer je achterna wordt gezeten door een van de vele monsters. Goed griezelen doe je pas echt in Duitsland!

5.      Duistere dagen in Drouwenerzand

Zoek je een geschikt Halloween-uitje voor het hele gezin? Dan is Drouwenerzand the place to be! In oktober wordt dit attractiepark omgetoverd tot waar spookparadijs en beleef je extra duistere dagen. Het park is dan aangekleed met versierde pompoenen, strobalen en kalebasssen. Pas wel op dat je niet wordt achternagezeten door zombies, want het gevaar ligt overal op de loer… Geniet met het hele gezin van een ongekende belevenis en kom je angst onder ogen in Drouwenerzand.

  • Naam
  • Email