Glamperen of een luxe vakantiehuis? Check hier enkele tips voor een vakantie op een vakantiepark!

vakantieparkblog - vakantiepark - voordeeluitjesblog

Naast hotelarrangementen biedt Voordeeluitjes.nl ook arrangementen bij vakantieparken aan. En dan niet zomaar een paar campings, maar echt van alles! Van een overnachting in een tent tot een verblijf in een luxe villa, en van rust en ruimte tot bruisende gezelligheid. Bovendien staan de mei- en zomervakantie weer voor de deur, de perfecte tijd om eropuit te gaan naar een vakantiepark. In dit blog enkele tips voor een heerlijke vakantie op een vakantiepark!

Glamping

Het is een trend van de laatste jaren: ‘glamperen’. Het is kamperen zonder het gedoe van het opzetten van een tent en het met een rol toiletpapier onder je arm naar de wc lopen. Vooral eerstgenoemde kan nog wel eens een ergernis zijn. Het gehannes met tentstokken en haringen of het idee dat de tent goed staat, maar dat toch niet het geval blijkt te zijn. Een glampingtent hoef je niet op te zetten! Je arriveert en kunt gelijk genieten. De meest bekende vormen van glampingtenten zijn de lodgetent en de safaritent. Begin je al zin te krijgen in een verblijf op een glamping? Wist je trouwens dat Voordeeluitjes.nl sinds dit jaar ook veel glampings van Villatent en Vodatent aanbiedt? Hierbij kun je kiezen voor een verblijf in Nederland of een ander land in Europa!

Frankrijk

Vive la France! Frankrijk is het land met mooie streken als Normandië, de Loire, Bretagne, de Côte d’Azur en de Elzas, maar bovenal ook een ideaal vakantieland. Zo heeft Frankrijk een aangenaam klimaat, kun je er heerlijk eten en drinken, zijn er ontelbaar veel bezienswaardigheden, oude steden en pittoreske dorpen en natuurlijk ook een prachtige en veelzijdige natuur. Kort samengevat: er zijn opties genoeg voor een ontzettend mooie vakantie in de Franse zon. Zo kun je verblijven in een vakantiepark vlak bij de Middellandse Zee, aan de Opaalkust, in het hart van de Dordogne of, als je echt dol op avontuur bent, in het Juragebergte of de Alpen.

Subtropisch zwemparadijs

Een heerlijke vakantie is natuurlijk niet compleet zonder een duik in het zwembad. Nu is een subtropisch zwemparadijs op een vakantiepark altijd ontzettend populair. Dat is natuurlijk niet zo gek, want jong en oud kan zich prima vermaken op de glijbaan en in de wildwaterbaan. Al kun je natuurlijk ook even gaan chillen in het bubbelbad of tot rust komen in de sauna. De diversiteit aan waterpret zorgt ervoor dat een subtropisch zwemparadijs geschikt is voor alle leeftijden!

vakantieparkblog - vakantiepark - voordeeluitjesblog

Aan de kust

Even lekker uitwaaien aan zee, zonnebaden op het strand, een duik nemen in het zeewater of een heerlijke strandwandeling maken. Met een vakantiepark aan de kust kan het allemaal, en er zijn mogelijkheden genoeg! Alleen komt dan natuurlijk de keuzestress om de hoek kijken, want wordt het de Nederlandse kust of de Belgische Kust? Beide landen hebben zo hun eigen prachtige bad- en kustplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Scheveningen, Egmond aan Zee en Cadzand in Nederland en Oostende, Blankenberge en Knokke-Heist in België. Bovendien kun je in Nederland genieten van het ruige duinlandschap om je heen en de nabije brede zandstranden. In België kun je tijdens een verblijf aan de kust genieten van alle bekende kustplaatsen! Hoe? Stap aan boord van de kusttram en kom langs alle bekende kustplaatsen: van het noordelijk gelegen Knokke naar het zuidelijke De Panne.

Luxe vakantiepark

Houd je wel een beetje van ruimte, comfort en gemak? Dan is een luxe vakantiehuis op een luxe vakantiepark echt iets voor jou! Zo kun je bijvoorbeeld een luxe huisje huren dat uitgerust is met wellnessfaciliteiten als een sauna of bubbelbad. Al kan luxe hem ook zitten in een hoogwaardige inrichting of de riante leefruimte die je tijdens een verblijf in een luxe vakantiehuis (of bungalow) ervaart. Alleen, waar ga je dan naartoe? Er zijn opties genoeg! Verblijf bijvoorbeeld binnen de landsgrenzen van Nederland of ga naar onze ooster- of zuiderburen. Liever nog iets zuidelijker? Dan is Frankrijk ook een optie. Eén ding staat in ieder geval vast: bij een verblijf in een luxe vakantiehuis zal het je aan niks ontbreken en zul je aan het eind van de vakantie niet graag weer naar huis willen.

Vakantieparkblog - vakantiepark - voordeeluitjesblog

Na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden naar het complete aanbod vakantieparken van Voordeeluitjes.nl? Hier vind je alle vakantieparken!

  • Naam
  • Email