Frisse Start Weken: zo begin jij het jaar goed!

De komende weken zijn het de Frisse Start Weken bij Voordeeluitjes.nl. Ga jij het nieuwe jaar fris beginnen? Boek jij alvast lekker vroeg een vakantie met extra korting op een van die leuke vakantieparken, haal jij een frisse neus aan de kust of ben jij graag gast van het eerste uur op een nieuwe of vernieuwde locatie? Doe hier inspiratie op voor een frisse start in 2020. Want dit pas negen dagen tellende nieuwe jaar belooft niet alleen verse uitdagingen, maar ook leuke en voordelige uitjes!

Frisse hotels

Diverse hotels en vakantieparken maakten een (nieuwe) start dit jaar, of gingen onlangs (opnieuw) met Voordeeluitjes.nl in zee. Op deze nieuwe locaties kun je waanzinnig goed opstarten!

Pareltjes in Limburg en Twente

Het vernieuwde 4-sterren Merici Hotel Sittard – voorheen Grand Hotel Merici – is nog maar kort geleden toegetreden tot de zogeheten Black Label-keten. Deze keten hanteert een uniek concept, dat bijzondere kamers, goed eten alsmede een perfecte ligging in het fraaie Limburg garandeert. In dit geval staat je bed in een voormalig klooster in het gerestaureerde Kloosterkwartier van de prachtige stad Sittard. Onthaasten in serene sferen: dat kun je hier zeker! Maak dus die frisse start in hartje Sittard!

In Denekamp geniet je op en top van landschap en gastvrijheid van Twente, zeker als je kiest voor een verblijf bij Bed & Breakfast Mössems. Je overnacht in de herbouwde graanschuur, waar je een combinatie aantreft van oude tradities en modern comfort. In de charmante theeschenkerij proef je onder andere zelfgemaakte lekkernijen. Ga vooral veel wandelen en fietsen, bezoek kunststadje Ootmarsum en zie het imposante Landgoed Singraven. Op naar deze vers toegevoegde locatie!

Nieuwe aanwinsten en bovendien ‘frisse bestemmingen’

Lekker uitwaaien aan zee?

Dan is het luxe vakantiepark Roompot Noordzee Residence Cadzand Bad een leuke nieuwe bestemming nabij de grens van Zeeland en Vlaanderen! Jouw bungalow staat op circa 350 meter van het strand. Met à-la-carte-restaurant, midgetgolfbaan, trampolines en diverse speeltuintjes is het park voor elke leeftijd een aanrader. Interessante uitstapjes? Ga naar Knokke, Brugge of Sluis!

Ook op onze recente aanwinst TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinenmet verwarmd buitenbad en allerhande activiteiten voor kidskun je optimaal genieten aan de Zuid-Hollandse kust! Vanuit je eigen knusse chalet met onder meer badkamer en terras, ben je in een oogwenk midden in de duinen, op het brede Noordwijkse strand en bij de gezellige strandtenten.

Of liever tropische sferen?

Maak een frisse en vooral tropische start in Duitsland! Tropical Islands Resort in het Duitse Krausnick is een ware exotische verrassing op iets meer dan zes uur rijden van Arnhem! Met heus ‘regenwoud’, waterparadijs met glijbanen en een mega saunalandschap, een groot zandstrand en typisch tropische huisjes, is dit resort een warme oase in koude tijden. Al luierend op je ligstoel onder de palmbomen verzamel jij frisse ideeën voor het aankomende jaar!

Een fris en slim plan: boek nu een vakantiepark met vroegboekkorting!

Veel van de bij ons aangesloten vakantieparken geven nu extra korting op een vakantie later in het jaar, in de lente of zomer van 2020; waar krijg jij 20, soms zelfs 30% vroegboekkorting? Een kleine greep? Denk aan een verblijf op Vakantiepark de Thijmse Berg in Rhenen of aan een leuke vakantie op Roompot Beach Resort in het Zeeuwse Kamperland.

Zoek jij graag de zon op?

Ook fijne kortingen (tot 20%) geeft Pierre et Vacances Vakantiepark Le Hameau de la Pinède in het mooie kustplaatsje Hyères nabij kuststad Toulon. Aan de Côte d’Azur trakteer jij je gezin of partner op een veelzijdige vakantie. In de Zuid-Franse Provence vindt u het leuke familiepark Pierre et Vacances Vakantiepark Pont Royal en Provence. Autovrij en barstensvol wellness-, sport- en waterattracties! Met ook vroegboekkorting tot wel 20%!

Nog meer acties

In het kader van de Frisse Start Weken hebben we nog veel meer frisse en voordelige deals voor je in petto. Houd daarom de Voordeeluitjes-nieuwsbrief goed in de gaten! Die ontvang je nog niet? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Naam
  • Email