Waarom een all inclusive uitje? Dit zijn de redenen voor een paar dagen all-in!

Geschreven op 22 november, 2022
Door

De een is er fan van en de ander vindt het maar het niks: een paar dagen all inclusive in een hotel. Maar zeg nou zelf, er gaat toch niets boven het feit dat je even helemaal nergens aan hoeft te denken en gewoon onbezorgd kunt genieten? Hieronder enkele redenen waarom je een paar dagen all inclusive in een Nederlands, Duits of Oostenrijks hotel écht moet doen!

Duidelijkheid

Misschien wel het belangrijkste voordeel aan all inclusive is dat je weet waar je aan toe bent. Zo weet je wat je kwijt bent aan je verblijf bij een hotel en dat alle verzorging inbegrepen is. Sommige hotels bieden zelfs nog extra’s aan. Bij wijze van spreken kun je je portemonnee gewoon thuis op de eettafel laten liggen. Iets wat overigens niet aan te raden is, want waarschijnlijk zit je rijbewijs in dezelfde portemonnee!

Ontzorgen

Verstand op nul en heerlijk onbezorgd genieten. Niet nadenken over wat je ’s avonds moet koken of je druk hoeven maken of er nog wel budget is om uitgebreid te tafelen op de laatste avond. Zorgen maken over ontbijt en lunch hoeft ook niet, want dat is gewoon inclusief. Bovendien loop je bij dorst gewoon even naar de bar, want drinken zit ook bij all inclusive in! Wat ook heerlijk is: je hoeft het hotel niet uit voor je behoeften. Zo zijn er genoeg all inclusive hotels die een zwembad, wellness of zelfs een bowling of midgetgolf hebben.

Steeds meer in trek

All inclusive hotels in Nederland zijn steeds meer in trek. Families, maar ook vrienden, boeken steeds vaker een all inclusive binnen onze landsgrenzen. Overigens zijn er bij onze Oosterburen ook voldoende hotels die all inclusive aanbieden. Of wat dacht je van Oostenrijk? Zei er iemand après-ski?

Zoals je leest kleven er genoeg voordelen aan een all inclusive vakantie, waarbij er voor ieder wat wils is. Of het nu een all inclusive hotel in Nederland, Duitsland of Oostenrijk is, ga er lekker opuit en laat je heerlijk ontzorgen. Want jezelf in de watten laten leggen is toch het beste wat er is?

Heb je na het lezen van deze blog ontzettend veel zin gekregen in een all inclusive uitje? Bij Voordeeluitjes.nl boek je een all inclusive hotel die aansluit bij jouw wensen!

  • Naam
  • Email

2 REACTIES

  1. Rina van Schilfgaarden schreef:

    Lekker in Nederland ,even genieten en onze zorgen vergeten lijkt me super !

  2. Wilma Zuiderwijk schreef:

    Zou dit ook mogelijk zijn voor 1 persoon