Eat, sleep, repeat: 6x de lekkerste diner-arrangementen

Geschreven op 13 juni, 2022
Door
  Geplaatst in Culinair
Diner-arrangementen-Eten-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Misschien is het voor jou wel het belangrijkste onderdeel van je vakantie! Kunnen we ons voorstellen, want hoe fijn is het om na een heerlijk diner zo je comfortabele hotelbed in te duiken? Om de volgende dag gewoon weer opnieuw te beginnen! Met onze diner-arrangementen boek je een overnachting inclusief ontbijtbuffet en diner. Waar kun je lekker eten en slapen? Wij maakten een selectie. Eat, sleep, repeat!

Ontdek, verwonder en proef bij Hotel Theater Figi in Zeist

Hotel Theater Figi is niet zomaar een hotel, het is een theater, bioscoop en hotel in een! Uiteraard is er ook een restaurant in het hotel aanwezig, waar het legendarische Figi-gebak te proeven is. Gecombineerd met een lekkere kop koffie heb je genoeg energie om Zeist en omgeving te verkennen. ’s Avonds kies je uit kleinere gerechten of een à-la-cartediner. Een fris biertje of smaakvolle wijn maakt het plaatje compleet. Een 4-gangendiner, ontbijtbuffet gratis wandel- en fietsroutes en een welkomstdrankje zijn bij de 3-, 4- en 5-daagse diner-arrangementen inbegrepen!

Natuurlijk Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud

In de bossen van parkgebied Oranjewoud, grenzend aan de Friese stad Heerenveen, vind je Parkhotel Tjaarda. Het hotel wordt omringd door statige landhuizen en oude bomenlanen. De slogan van het hotel is ‘natuurlijk gastvrij’ en dat zegt natuurlijk al genoeg! Lekker eten en drinken doe je bij het à-la-carterestaurant De Oranjetuin en Grand Café 1834. Bij De Oranjetuin kies je voor een 3-, 4- of 5-gangendiner, eventueel met kaasassortiment. Voor vegetariërs en veganisten is er het smakelijke 4-gangengroentemenu. Verwacht gerechten die zich kenmerken door eenvoud, een verrassende smaak en een moderne presentatie. Met maar liefst 70 wijnen op de kaart is er altijd wel een bijpassend wijntje te proeven. In Grand Café 1834 staan internationale gerechten op de kaart, bereid met streekproducten uit Friesland. Afhankelijk van het aantal dagen, zijn er een of twee 3-gangendiners bij het arrangement inbegrepen.

Diner-arrangementen-ParkhotelTjaarda-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Bourgondische Gasterij Berg en Dal in Slenaken

Gasterij Berg en Dal staat in hartje Slenaken, dé parel van Zuid-Limburg. Niet alleen de schitterende natuur maakt deze streek zo aantrekkelijk, ook op bourgondisch vlak scoort Zuid-Limburg hoog. Het gezellige en bourgondische restaurant van het hotel presenteert elke dag een gevarieerd 3-gangendagmenu. Er wordt veelal gekookt met seizoensproducten van lokale leveranciers. Denk aan gerechten als Thaise kippensoep, hoenderfilet, vegetarische lasagne en tiramisu. Proef de bourgondische gezelligheid!

Diner-arrangementen-GasterijBergenDal-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Word culinair verrast bij Parkhotel Valkenburg

In een voormalig kuurhuis, aan de rand van het stadje Valkenburg, staat Parkhotel Valkenburg. Verken het prachtige heuvellandschap en kom tot rust op het mooie panoramaterras of in het uitgebreide wellnesscentrum. Daar krijg je trek van! Laat je culinair verrassen door creatieve gerechten in het restaurant. Chef-kok Harold Hul maakt verse gerechten voor je klaar. Van doperwtensoep met munt tot oesters met citroen en rode wijnazijn: hier kun je echt culinair genieten! Bij het arrangement zit een of twee keer een 3-gangendiner inbegrepen.

Diner-arrangementen-ParkhotelValkenburg-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Een goed bewaard geheim: Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Deze gastvrije herberg, gelegen in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel, is een goed bewaard geheim. Op deze idyllische plek kun je wegdromen en culinair genieten. In het familierestaurant van het hotel is er veel aandacht voor kwaliteit. De chef-kok van Herberg de Brabantse Kluis kijkt naar trends maar houdt daarbij altijd rekening met de wens van de gast. Enkele topgerechten zijn de Salade van Zuster Sarto, met verse Rijpelaal-paling, zalm en makreel, of een Boer Geert’s uitsmijter met drie, vier of zelfs vijf eieren. Ook kinderen zijn hier van harte welkom; er is zelfs een kinderspeelhoek aanwezig.

Diner-arrangementen-HerbergdeBrabantseKluis-Voordeeluitjes-Vakantieblog

Romantiek ten top in Hotel Lellmann

Iedereen is het erover eens: bij Hotel Lellmann kun je goed eten met prachtig uitzicht. Wat wil een mens nog meer? Het hotel staat in het schattige plaatsje Löf, een romantisch wijnstadje aan de Moezel. Een Moezelwijntje mag tijdens het diner dan ook niet ontbreken! In restaurant Lomo worden traditionele Duitse gerechten geserveerd; bij mooi weer op het zomerterras met uitzicht op de Moezel. In wijnbar RebLaus drink je een goed glas wijn terwijl je wederom uitkijkt over de Moezelvallei en de wijngaarden. Het lentespecial-arrangement is inclusief elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet en één keer een 3-gangenmenu.

Diner-arrangementen-HotelLellmann-Voordeeluitjes-Vakantieblog
  • Naam
  • Email