5 x bijzondere overnachtingen voor een romantisch uitje!

romantische uitjes - voordeeluitjesblog

Verras je geliefde met een romantisch uitje voor een extra liefdesboost dit voorjaar! Ga je met je schatje naar een stadje, kus je liever aan de kust of hunker je samen naar de zacht glooiende heuvels van Limburg? Deze vijf bijzondere overnachtingen maken jouw romantische uitje helemaal compleet!

#1 Samen bubbelen in Belgisch Limburg

Lekker samen bubbelen in een privéwhirlpool op de hotelkamer? Dit Bed & Breakfast in het Belgische dorpje Hoepertingen heeft kamers met een luxueuze whirlpool voor twee met lichttherapie. Naast het badderen in intieme sferen vormt deze streek net over de grens bij onze zuiderburen een prachtige decor voor romantische wandelingen door het glooiende landschap.

https://www.instagram.com/p/BsgFkWkApTD/

#2 Slapen in een waterburcht

In het prachtige Swisttal tussen de Duitse steden Bonn, Euskirchen en Keulen vind je Burg Heimerzheim. Deze prachtige waterburcht uit de dertiende eeuw is omgetoverd tot een heus driesterrenhotel. Overnacht als een koninklijk paar in deze sprookjesachtige omgeving. Als dit geen romantisch uitje voor twee is…

https://www.instagram.com/p/Bu-pFb5FZ5s/

#3 Romantisch Rotterdam

Misschien roept Rotterdam in eerste instantie niet de meest romantische gedachtes bij je op. Maar ook in deze stad kun je de liefde goed vieren! Wat dacht je van een Candlelight-diner op de Euromast of een boottocht voor twee met de watertaxi? Natuurlijk sluit je dit romantische uitje af met een overnachting op de Rotterdamse versie van de Love Boat!

https://www.instagram.com/p/BupByfWgySn/

#4 Sterren kijken in Friesland

Wat is er nu romantischer dan samen naar een sterrenhemel turen? Friesland is een van de beste plekken van ons land om de sterren te bekijken. Het National Park Lauwersmeer is zelfs uitgeroepen tot Dark Sky Park. Met de Houseboats van Rent to ENJOY vaar je zo de Friese meren op en breng je de nacht door op het water. Het privédek leent zich uitstekend voor een romantisch nachtje sterrenkijken onder het genot van een goed glas wijn….

https://www.instagram.com/p/BuQ8MVpAmdX/

#5 Zeeuwse kus(t)

Samen met je geliefde struinen door de duinen? De Zeeuwse kust heeft ontzettend veel romantische plekjes waar je de zon in de zee kunt zien zakken. Vanuit dit badhotel wandel je zo hand in hand naar het strand. Dat wordt genieten van elkaar tijdens een romantisch uitje in Zeeland!

https://www.instagram.com/p/BrBS1Shl9yH/

  • Naam
  • Email