Top 5 eindejaarsbestemmingen 2019; waar luid jij het nieuwe jaar in?

Geschreven op 9 december, 2019
Door
  Geplaatst in Bestemmingen, Duitsland, Nederland, Winter

Het nieuwe jaar lonkt. Maar je wilt het oude jaar nog wel even gezellig afsluiten? Pak samen een hotelletje of boek een huisje met de familie! Wat als je 2020 nu eens heel origineel wilt beginnen? Ga daarom lekker weg met Oud en Nieuw! Zo geef je de komende jaarwisseling een gouden randje. Bekijk de lijst hotels voor een leuke bestemming met Oud en Nieuw, waar jullie voordelig en mega gezellig van jaar kunnen wisselen. Wil je champagne, tropische sferen of geweldig vuurwerk op de grens van twee jaren? Neem op jouw manier feestelijk afscheid van het oude jaar en geef het nieuwe een onvergetelijke start! Bekijk hier onze top 5 eindejaarsbestemmingen…

1. Duits vuurwerk

Bij Parkhotel Schmallenberg in het Duitse Bad Fredeburg kun je het nieuwe jaar inluiden met vuurwerk, oliebollen en champagne als onderdeel van een speciaal arrangement. Op oudejaarsavond ben je in de gelegenheid het jaar culinair af te sluiten met een exclusief 5-gangendiner inclusief een aperitiefje. In het met kinderkopjes bestrate centrum van Bad Fredeburg dragen tal van leuke winkeltjes, gezellige pleinen alsmede gemoedelijke cafés en restaurants bij aan een jaarwisseling om nooit meer te vergeten!

2. Oud en nieuw op de Veluwe

Juist niet zo dol op vuurwerk? En wél gek op gezellig samenzijn en wandelen in de natuur? Dan heeft De Roskam in het Gelderse Rheden voor jou het best denkbare arrangement: het 2-daagse vuurwerkvrije oud en nieuw-arrangement. Wellicht ook ideaal voor je hond, die op deze locatie meer dan welkom is! Met een heerlijk 4-gangendiner op oudejaarsavond en met bubbels en oliebollen om middernacht is voor jou het feestgevoel compleet? Dan zeggen wij: op naar dit hotel in Rheden, waar het nabije Nationaal Park Veluwezoom je toelacht! En waar Oud en Nieuw dit jaar een leuk feest met overnachting belooft!

Eindejaarsbestemmingen-Samenzijn-Voordeeluitjes-VakantieblogEindejaarsbestemmingen-Proosten-Voordeeluitjes-Vakantieblog

3. Brabantse oase

Wat dacht je van een unieke jaarwisseling in het Brabantse groen, op een mooi authentiek landgoed? Bij De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel bevind je je op een vredige locatie, op steenworp afstand van Den Bosch en Eindhoven. Het romantische oud en nieuw arrangement hier is vooral gericht op ultiem ontspannen. Kijk in alle rust terug op 2019 en verwelkom 2020, terwijl je je lijf verwent met Rituals-producten en een onbeperkt gebruik van zwembad, fitness en sauna. Het stadsvertier in de gezellige Brabantse steden is zo opgezocht!

Wil jij met het hele gezin in een leuke bungalow of chalet verblijven, om een unieke oudejaarsavond te beleven en het nieuwe jaar te omarmen? Dan bieden de Oud en Nieuw vakantiepark-arrangementen uitkomst!

4. Jaarwisseling aan zee

Een leuk eindejaarsfeestje op de Wadden? Denk aan het leuke familiepark Roompot Kustpark Texel in De Koog. Met overdekt tropisch zwemparadijs en een groot activiteitenaanbod voor jong en oud, biedt dit park veel vertier. Geniet overdag van een heerlijke oudejaarswandeling op het Texelse strand en een bijbehorende zonsondergang aan zee tegen half vijf. ’s Avonds proosten jullie op het nieuwe jaar, dat eventueel een erg frisse start kan hebben, als je tenminste geen koudwatervrees hebt. Doe mee aan de nieuwjaarsduik op Texel! Paal 20 bij De Koog, om 14:00 uur.

Eindejaarsbestemmingen-Strandwandeling-Voordeeluitjes-VakantieblogEindejaarsbestemmingen-Open-haard-Voordeeluitjes-Vakantieblog

5. Op de valreep naar De Peel

Even weg met Oud en Nieuw, naar America? Ons eigen America in Noord-Limburg ligt in het prachtige natuurgebied De Peel, dat zich wandelend of op de fiets goed laat bewonderen. Het veelzijdige familiepark Center Parcs Limburgse Peel heeft alle ingrediënten in huis voor een relaxte of juist sportieve vakantie aan het eind van het jaar. Proef tropische sferen in Aqua Mundo, pak een sauna, ga met de (gehuurde) mountainbike door het ruige omliggende landschap en bezichtig Kasteel Arcen. Na alle gezellige activiteiten bezoek je de Market Dome van het park, waar je kunt kiezen uit wel vier restaurants!

  • Naam
  • Email