• Elk hotel is persoonlijk door ons bezocht
 • Deskundig team met een persoonlijke aanpak
 • Meer dan 1000 hotels in Benelux en Duitsland
 • Veilig online uw hotel reserveren

Vaderdag winactie: zet je vader in het zonnetje!

Geschreven op mei 18th, 2016
Door
  Geplaatst in Winacties

Vaderdag winactie - Voordeeluitjes.nl - blog

Zondag 19 juni 2016 is het Vaderdag. Dé dag om je vader eens extra in het zonnetje te zetten. En dat doen wij ook; Voordeeluitjes.nl gaat speciaal voor deze dag een hotelarrangement voor twee weggeven!

Wat kun je winnen? 

Een 3-daags arrangement voor twee personen bij Familiehotel Hesborner Kuckuck in Hochsauerland in het gezellige plaatsje Hallenberg. Het arrangement is inclusief:

 • 2x overnachten
 • 2x ontbijtbuffet
 • 1x diner
 • gratis gebruik wellness, midgetgolfbaan en tennisbaan
 • gratis parkeren

Hoe kun je winnen?

Deel ten eerste het Facebookbericht over de Vaderdag-winactie op je eigen tijdlijn (openbaar)
én laat in een reactie hieronder weten waarom jouw vader in het zonnetje gezet moet worden!*

De winnaar krijgt op 17 juni 2016 persoonlijk bericht via de opgegeven mailadres. Houd ook onze blog en Facebookpagina in de gaten!

*Deze winactie is gesloten!

Familiehotel Hesborner Kuckuck - winactieFamiliehotel Hesborner Kuckuck - winactieFamiliehotel Hesborner Kuckuck - winactie

Familiehotel Hesborner Kuckuck - winactieFamiliehotel Hesborner Kuckuck - winactieFamiliehotel Hesborner Kuckuck - winactie

 

 • Naam
 • Email

31 REACTIES

 1. emm mols schreef:

  daar is ie nog nooit geweest, wordt vast een groot feest

 2. H.B.A. Pastors schreef:

  Welke vader wil nou dit niet winnen!!!

 3. Yolande van der Waal schreef:

  Heb helaas geen vader of schoonvader meer om in het zonnetje te kunnen zetten ander had ikm zeker mijn schoonvader in het zonnetje gezet omdat er geen lievr en meelevender persoon op de aardbol rondliep als hij voor mij geweest is (behalve mijn eigen mannetje natuurlijk)

 4. Marjolein schreef:

  Mijn vader verdient het om in het zonnetje gezet te worden omdat hij afgelopen weekend in het huis van mijn vriend heeft geholpen! Schilderen, klussen, niets was te veel! Ondanks dat hij het ook druk heeft met zijn baan staat hij altijd voor alles en iedereen klaar. Hij verdient een heerlijk ontspannen weekend waar hij niets tekort komt en alleen maar hoeft te genieten! 🙂

 5. Anne schreef:

  Mijn vader verdient het om lekker in het zonnetje gezet te worden! Hij vindt het super leuk om een weekendje weg te gaan. Hij is daar nog nooit geweest en het lijkt mij leuk om hem dat cadeau te mogen geven.

 6. Ida schreef:

  ALTIJD DE MOOISTE VOORDEELTJES

 7. regina schreef:

  Dat zou zo welkom zijn, zo’n kado in deze moeilijke periode! Kan ie misschien heel even ontspannen en samen met onze dochter iets leuks doen…

 8. Jenny schreef:

  Ik zou dit graag voor mijn vader willen winnen! Mijn vader heeft een eigen bedrijf en werkt er erg hard voor, ondanks dat heeft hij ook nog genoeg tijd voor zijn privéleven en is het altijd gezellig. Ik wil hem hiervoor bedanken en daarom zou ik deze prijs wel willen winnen!

 9. westerink schreef:

  Zou het er echt van komen geweldig

 10. Els schreef:

  Leuke actie. Zou mijn eigen mannetje en de vader van mijn kinderen dit prijsje wel gunnen, hij doet bijna alles voor de kinderen ondanks zijn drukke baan.

 11. Mevr.Tolsma schreef:

  Het is natuurlijk een super kadoo als je dat voor Vaderdag kan geven aan je man,wij zijn gek op Duitsland,komen er zeker een paar keer per jaar.Altijd gezellig en heerlijk eten.

 12. Anita te Gussinklo schreef:

  Ik zet papa graag in het zonnetje, dat verdiend hij.

 13. Gerhani en Jamih schreef:

  Onze papa is de allerliefste papa van de hele wereld!!! Hij is zo cool!!! Wij houden van voetballen en onze papa doet dan vaak een wedstrijdje mee in de achtertuin. Papa verliest bijna altijd en dat vinden wij zo zielig. Omdat onze papa de liefste, beste, coolste en stoerste papa van de hele wereld is die ook nog een goed tegen zijn verlies kan willen we hem ook een keer laten winnen: een hotelarrangement!! Dikke boks Gerhani (5 jaar) en Jamih (3 jaar)

 14. Riekie Bos schreef:

  geen vader voor mij, maar een LIEVE OPA, die me heeft opgevoed en grootgebracht en daarom verras ik deze lieverd graag op VADERDAG !!!
  Wat zou ik zonder hem moeten….. deze aller-belangrijkste man in mijn leven verdient wel wat verwennerij!
  En wat zij het geweldig zijn om deze lieverd een weekendje mee weg te kunnen nemen naar het mooie Hochsauerland.
  duim duim duim, fijne zonnige zondag en groetjes van Riekie

 15. ama schreef:

  Iedere GOEDE vader verdient zo’n heerlijk uitje.
  Helaas ben ik niet meer in het bezit van een vader/schoonvader, maar denk hierbij aan mijn man, ook een super vader,tevens vrijwilliger bij SHN (Slachtoffer hulp Nederland) waar hij veel voor op pad is, dus…………………… hopen maar.

 16. J.Goverde schreef:

  Vaderdag is de dag om blijk te geven van waardering voor alles wat hij doet en altijd klaar staat alshet nodig is, daarom een paar dagen lekker mee met de winactie van voordweluitjes.

 17. Ling Choi schreef:

  Mijn schoonvader is als een tweede vader voor mij. Hij doet veel klusjes in het huis en regelmatig wast hij onze auto. Niets is hem teveel. Ook is hij een geweldige opa voor onze zoon.

 18. ria Zeilstra schreef:

  dit graag willen winnen voor mijn man en vader na een nare ziekenhuis periode

 19. Nicole schreef:

  Gewoon omdat mijn papa altijd voor mij en mijn gezin klaar staat.

 20. dini schreef:

  Dat zou erg welkom zijn een leuke verassing

 21. M. Hubers schreef:

  Wegens zijn gezondheid mag hij niet in de zon. Maar dit zonnige reisje heeft hij dubbel en dwars verdient. Wat ik voor mijn vader voel. Is in geen woorden te beschrijven. Pap.. love you X Tot de maan en terug.

 22. Linda jANNES schreef:

  Mijn vader was een fan van Duitsland, zelf kan hij dit niet meer meemaken. Ik vind het nog steeds ze erg dat ik geen afscheid heb kunnen nemen. Zijn dood kwam onverwacht. HIj waakt over ons, daar ben ik zeker van. Hij zou dit goedkeuren en zeggen dat het goed was!

 23. Marja Weijer schreef:

  Omdat hij altijd voor mij klaar staat en naar mij luistert! En hij is niet eens mijn echte papa! Ilse

 24. Peeee schreef:

  Ik wil dit graag winnen voor mijn vader (en natuurlijk voor mijn moeder). Doordat ze zovaak op kleinkinderen moeten passen hebben ze geen tijd om er zelf eens tussen uit te gaan. In Duitsland ben je echt 3 dagen op vakantie!

 25. eva schreef:

  Een heerlijk hotel, een lekker drankje en een mooie hap, het is altijd fijn met Voordeeluitjes op stap!

 26. Femke Broekhuijsen schreef:

  Omdat mijn lieve papa samen met mijn lieve mama wel eens een goed weekendje weg verdienen!!! 2,5 jaar geleden, januari 2014, kreeg mijn moeder, mijn vaders vrouw, longkanker. Ze zeiden dat het ongeneeslijk zou zijn, maar na een super zware chemo kuur, bestralingen en veel moeite is mijn moeder er bovenop gekomen. In de lastige tijd heeft mijn vader ongeveer alleen voor de kinderen (16, 20, 20 & 21 jaar) moeten zorgen en nog eens voor zijn vrouw. Zoals je kan begrijpen liep zijn hoofd om in deze tijd. Een half jaar later hoorde wij dat die kut ziekte weer terug was gekomen, ondertussen alweer 1,5 jaar geleden… Wonder boven wonder staat het alsnog stil, het is ongeneeslijk maar mijn moeder is sterk. Één van de redenen dat mijn moeder zo sterk blijft is door mijn lieve vader, die elke morgen opstaat om een smoothie te maken. Hij stopt daar van alles in, maar één belangrijk ingrediënt, zuurzak, het schijnt de kanker te remmen. Of het waar is? Geen idee. Of het werkt? Tot nu toe wel, dus wij blijven het proberen! Elke morgen weer staat mijn vader in de keuken een smoothie te maken voor mijn moeder, of die het nou laat had gemaakt of niet, elke ochtend staat die weer met een lekkere smoothie naast haar bed. Want hij doet er alles voor dat zijn lieve vrouw, mijn lieve moeder, gezond en wel blijft!

  Hij verdient zelf even goed ontspanning en ik hoop ook echt dat hij dit dan ook hier kan vinden. Ik gun hem dit samen met mijn moeder, zodat zij even weg kunnen gaan van alle drukte thuis en goed tot rust kunnen komen met zijn tweeën voor de nieuwe uitslag van de CT scan van mijn moeder die halverwege juli zou plaatsvinden… Als het slecht is zou mijn moeder weer aan de chemo’s moeten, en daarom hoop ik dat zij samen hier nog even kunnen genieten.

 27. N. Alhosni schreef:

  Een keer verwen-programma voor dé liefste en geduldigste vader van mijn kinderen. Ook als mama er niet is, papa houdt zijn hoofd koel en krijgst alles onder de knie. Een super- vader!

 28. Sara A. schreef:

  Ondanks dat mijn eigen vader er nooit was, doet Mijn stiefvader zoveel voor mij en mijn zusje. Wij willen hem graag bedanken en hopelijk kan hij daar even genieten.